ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Τραίνο δίχως φρένα η Λεβερκούζεν – Κορυφή και… πλάτη η Μπάγερν (vid)

Η ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει να σκορπάει τους αντιπάλους της. Νέο θύμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν η Φράιμπουργκ (2-1).

Τραίνο δίχως φρένα η Λεβερκούζεν – Κορυφή και… πλάτη η Μπάγερν (vid)

Δεν κόβει ρυθμό η εκπληκτική Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Οι «Ασπιρίνες» πηγαίνουν από νίκη σε νίκη δηλώνοντας εβδομάδα με την εβδομάδα ικανοί να κυνηγήσουν την υπέρβαση στη φετινή Bundesliga. Η Φράιμπουργκ προσπάθησε όμως δεν μπόρεσε να καταφέρει να ανακόψει την ορμή της Μπάγερ. Μοιραία ηττήθηκε με 2-1 και είδε την αντίπαλό της να πιάνει ξανά την κορυφή του πρωταθλήματος. Βιρτζ και Χόφμαν τα γκολ των γηπεδούχων. Μείωσε ο Γκούλντε για τους φιλοξενούμενους.

Το ματς

Η 9η αγωνιστική της Bundesliga έφερε τη Φράιμπουργκ μπροστά στην εκπληκτική Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το Bay Arena ζει μαγικές στιγμές φέτος, καθώς η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο ικανό για μεγάλα πράγματα, γιατί όχι και για την κατάκτηση της Bundesliga. Τα συνεχόμενα παιχνίδια όχι μόνο δεν έχουν κουράσει τις «Ασπιρίνες» αντίθετα έχουν καταφέρει να τους δώσουν εξαιρετικό ρυθμό. Και αυτό φαίνεται στο χορτάρι, εκεί όπου η Μπάγερ κατατροπώνει έναν προς έναν τους αντιπάλους της.

Η Φράιμπουργκ ήξερε πως είχε μπροστά της μια πολύ δύσκολη αποστολή. Να σταματήσει την ορμή της Μπάγερ και των ποδοσφαιριστών της. Οι φιλονξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι με αμυντικούς προσανατολισμούς. Μοιραία η μπάλα πέρασε στα πόδια της ομάδας του Αλόνσο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία, είχαν και τις φάσεις στο πρώτο μέρος. Στο 35′ βρήκαν και το γκολ. Δράστης για τις «Ασπιρίνες» ο Φλόριαν Βίρτζ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ζάλισε τους αντιπάλους του και με υπέροχη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα της Φράιμπουργκ. 1-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Μπάγερ ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του ρυθμού. Με συντονισμένες προσπάθειες οι γηπεδούχοι έψαξαν ένα δεύτερο τέρμα που θα «κλείδωνε» ουσιαστικά ένα ακόμη τρίποντο. Αυτό ήρθε στο 60′ με τον Χόφμαν να νικά τον Ατουμπόλου και να κάνει εύκολα το 2-0. Η Φράιμπουργκ όμως δεν το παράτησε. Δέκα λεπτά μετά ο Γκούλντε μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Η Μπάγερ όμως δεν άφησε άλλα περιθώρια στη Φράιμπουργκ. Κράτησε περισσότερο τη μπάλα και έφερε στα μέτρα της το ματς. Μοιραία στο τέλος πανηγύρισε άλλη μια νίκη που τη φέρνει ξανά πρώτη στη βαθμολογία της Bundesliga πάνω από τη Μπάγερν Μονάχου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ