Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι Γάλλοι δεν… ξεχνούν: Φώναζαν «Μπαπέ, Μπαπέ» μπροστά στον Μαρτίνες! (vid)
Premier League

Οι Γάλλοι δεν… ξεχνούν: Φώναζαν «Μπαπέ, Μπαπέ» μπροστά στον Μαρτίνες! (vid)

Οι Γάλλοι ακόμα δεν έχουν ξεχάσει όλα όσα είχε πει και είχε κάνει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες προς τον Κιλιάν Μπαπέ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

30.10.2023 | 21:26

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Όχι μόνο κατά τη διάρκειά του, αλλά και στον τελικό.

Ο Γάλλος στράικερ σημείωσε τρία γκολ, όμως, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτησή του, αφού στη διαδικασία των πέναλτι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες που έδειξε την κλάση και την ποιότητά του και στέρησε από τους «τρικολόρ» την τρίτη κατάκτηση του Mundial στην ιστορία τους.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έγινε θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια των Αργεντινών όταν ο έμπειρος κίπερ έκανε ειρωνικά σχόλια για εκείνον, με αποτέλεσμα εκείνη την εποχή να ξεσηκωθούν πολλοί Γάλλοι και αρκετά ΜΜΕ της χώρας και να του ασκήσουν κριτική. Όμως, εκείνος δεν το μετάνιωσε. Παρόλα αυτά οι Γάλλοι δεν το ξέχασαν, με αποτέλεσμα στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας» αρκετοί εξ αυτών να φωνάζουν ρυθμικά «Μπαπέ, Μπαπέ», ώστε να τον… πικάρουν.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι αυτό λίγο επηρέασε τον Αργεντινό κίπερ που ήταν μέσα στο χαμόγελο και την τρελή χαρά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version