ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με δυο «τεμάχια»! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
Θρίαμβος της Στουτγκάρδης, με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν! (vid)
Πεντάρα και θέαμα η Ντόρτμουντ μετά το αντίο του Ρόις (vid)
Γκολάρα ο Ρόις και ο κακός χαμός στη Βεστφαλία! (vid)
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 30/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 30/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30): Μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση καθώς απάντησε με «τριάρες» κόντρα σε Παναιτωλικό και Αστέρα. Βιώνει μια ιδιαίτερη κατάσταση ωστόσο, αφού η ευρωπαϊκή παρουσία είναι επιβαρυντική σωματικά σε συνδυασμό με τις απουσίες. Σε αυτές τις συνθήκες εντούτοις είναι υποχρεωμένη να αντεπεξέλθει. Βάθος στο ρόστερ υπάρχει, έστω κι αν η διαχείριση δεν είναι πάντα εύκολη. Η ήττα μεσοβδόμαδα 3-1 από τη Μαρσέιγ ήταν προϊόν ενός τραγικού λάθους από τον Στάνκοβιτς. Και ζορίζει την υπόθεση πρόκρισης από το Group B του Europa League. Έχει ωστόσο «ψωμί» ακόμη η Ευρώπη. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει, καθώς η διαφορά είναι στο -5 από την κορυφή. Και το τρίποντο απαραίτητο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κάλενς, Λιβάι, Αραούχο και Ζίνι είναι εκτός αποστολής. «Μέσα» οι Πισάρο και Γκατσίνοβιτς.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30): Αντίδραση και μάλιστα με εμφατικό τρόπο έβγαλε και ο ΠΑΟΚ μετά από ήττα στο Ηράκλειο, τον Σεπτέμβρη. Έκτοτε, ο «Δικέφαλος» τρέχει ένα
αήττητο σερί οκτώ αγώνων. Με απολογισμό έξι νίκες καθώς και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Βρήκε ρυθμό, πατήματα και σταθερές στο παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να αποδίδει εξαιρετικά τις τελευταίες εβδομάδες. Νίκη στις καθυστερήσεις επί της Άιντραχτ, άνετο 2-0 με τον Ατρόμητο και η επική ανατροπή στη Σκωτία, συμπληρώνουν το παζλ του πρόσφατου 3/3. Αγκαλιά με την πρόκριση στην Ευρώπη, αλλά και -5 από την κορυφή στην Ελλάδα με ζόρικο πρόγραμμα ενόψει. Μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια πάει και στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες καθώς και Μάρκος Αντόνιο είναι εκτός αποστολής για το 90λεπτο στην OPAP Arena.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:15): Νίκησε με μεγάλη ευκολία και χάρη στην άμυνα του την Εφές την Πέμπτη. Όσο το πρόγραμμά του δίνει την δυνατότητα για κανονικές προπονήσεις και ανάσες στους παίκτες θα βελτιώνεται. Οι περυσινοί αυτοματισμοί και οι μεταγραφές των Γουίλιαμς-Γκος και Μιλουτίνοφ του δίνουν αυτή την δυνατότητα. Στο κλίμα έχει μπει περισσότερο και ο Μπραζντέικις. Στο κατάμεστο ΣΕΦ που θα κοχλάζει λόγω και της επιστροφής του Σλούκα, είναι φαβορί. Εκτός παραμένει ο ΜακΚίσικ, ενώ και ο Σίκμα δεν είναι έτοιμος και θα είναι λογικά ο ξένος που θα μείνει εκτός εξάδας. Υπερτερεί πολύ στα καλάθια με Φαλ και Μιλουτίνοφ και εκεί θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι. Έχει την δυνατότητα να καλύψει το πιο ασφαλές εναλλακτικό χάντικαπ των 2,5 πόντων. Σε επίπεδα Ευρωλίγκας, σκοράρει μέσο όρο 76,4 πόντους και απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού, μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Στην άμυνα, δέχεται δύο λιγότερους και εκεί θα στηριχθεί απόψε για να επικρατήσει.

Μάθε πως παίζεται η ρουλέτα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:15): Επιστροφή στις νίκες την Παρασκευή για τον Παναθηναϊκό, έστω και με δυσκολία απέναντι στην ελλιπή Μπασκόνια. Μπροστάρηδες ήταν οι Λεσόρ και Μήτογλου, με τον τελευταίο να έχει αλλάξει με την παρουσία του την εικόνα στην φροντ λάιν. Ακόμα είναι φανερό πάντως ότι ψάχνεται, καθώς κάποιοι σημαντικοί παίκτες (Βιλντόζα, Ερνανγκόμεθ) δεν έχουν πιάσει την απόδοση που μπορούν. Το παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών καθώς λόγω
της παρουσίας του Σλούκα, η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο εχθρική. Ψάχνει όμως μια μεγάλη νίκη σε παιχνίδι-σημείο αναφοράς όπως το σημερινό. Που θα αλλάξει
όλη την ψυχολογία και την ροή της σεζόν. Αναζητά παράλληλα στην αγορά και δύο παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Παπαπέτρου. Δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα ο
Μαντζούκας ο οποίος έχει ίωση, ενώ εκτός θα μείνει και ένας ξένος, πιθανότατα ο Μπαλτσερόφσκι. Η λογική λέει πως μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και να δούμε αμφίρροπο ματς. Στην Ευρωλίγκα δέχεται 82 πόντους μέσο όρο, οπότε για να γίνει αυτό θα πρέπει επιθετικά, να σκοράρει αρκετά. Και να προσεγγίσει τους 80 που βάζει ανά παιχνίδι φέτος.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ