ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 31/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 31/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ (19:00): Σε καθόλου καλό… φεγγάρι η Βόλφσμπουργκ αυτή τη στιγμή. Έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Έχει κερδίσει μόνο την Άιντραχτ σε αυτό το διάστημα, το κακό είναι τα πολλά αμυντικά κενά τα οποία παρουσιάζει δεχόμενη γκολ με μεγάλη ευκολία. Είχε το υπέρ της αποτέλεσμα στο ημίχρονο στο Άουγκσμπουργκ με 2-1, αλλά μέσα σε δύο λεπτά δέχτηκε δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος και έχασε το ματς με το τελικό 3-2. Από τα 14 τέρματα, τα εννιά τα έχει δεχτεί στις τέσσερις τελευταίες ήττες της, δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα στα τελευταία παιχνίδια. Σαφώς και σε αυτή την περίοδο που βρίσκεται δε θα ήθελε ένα ματς τόσο δύσκολο για το Κύπελλο όπως αυτό με τη Λειψία, αναμένεται να κάνει rotation, δεν έχει προβλήματα. Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου η Βόλφσμπουργκ πέρασε εύκολα με αντίπαλο την αδύναμη Μακάμπι Βερολίνου με σκορ 0-6.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ (19:00): Εχει αφήσει οριστικά πίσω της το κακό της ξεκίνημα η Λειψία και έχει βρει για τα καλά τον εαυτό της. Το απέδειξε και πριν τρεις μέρες, όταν διέλυσε μέσα στο γήπεδό της την Κολωνία με το εντυπωσιακό 6-0. Τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, δύο στο δεύτερο, συμπλήρωσε οχτώ παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Και τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν τα έξι στην Κολωνία είχε βάλει τρία στον Ερυθρό Αστέρα και τρία στην Ντάρμσταντ. Έφτασε στην πέμπτη θέση, ξεκάθαρος στόχος όμως να φτάσει πιο ψηλά, δεν είναι μακριά από την κορυφή. Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου η Λειψία απέκλεισε την Βέχεν με σκορ 2-3. Πηγαίνει χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, θα κάνει rotation ο προπονητής.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ (22:00): Καλά κρατεί το αήττητο της Μπολόνια και μάλιστα είναι το μεγαλύτερο που «τρέχει» τόσο στη Serie A, όσο και στη Serie B. Μπορεί να μιλάμε για παιχνίδι Κυπέλλου, ωστόσο, δεν μπορεί να μην αναφερθεί το γεγονός ότι οι «ροσομπλού» έχουν να χάσουν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου (0-2 από τη Μίλαν). Έκτοτε, η ομάδα του Τιάγκο Μότα έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες και έχει άλλες έξι ισοπαλίες, με πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 1-1 με
αντίπαλο τη Σασουόλο. Άλλη μια ήταν στην έδρα της αποψινής αντιπάλου της (0-0), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. «Πριν από περίπου ενάμισι μήνα μας έκανε τη ζωή δύσκολη» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, θέλοντας να αφυπνίσει τους παίκτες του. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου, ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσεζένα με σκορ 2-0. Τραυματίες παραμένουν οι Λουκουμί (αμυντικός) και Σουμαορό (στόπερ).

Μάθε πως παίζεται η ρουλέτα

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ (22:00): Με την ατυχία τους τα έχουν στη Βερόνα και άπαντες προσπαθούν να ξεπεράσουν τον τρόπο που ήρθε η ήττα στο Τορίνο από τη
Γιουβέντους. Οι «τζιαλομπλού» με καλή αμυντική τακτική, αλλά και με μπόλικη τύχη, κατάφερναν να κρατούν το μηδέν μέχρι το έβδομο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε εκείνο το σημείο, ο Καμπιάζο με κοντινή προβολή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να «γράψει» το τελικό 1-0. «Είναι κρίμα να χάσουμε αυτό το
παιχνίδι στην τελευταία φάση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά καλά πράγματα για να κρατήσουμε» δήλωσε ο Μάρκο Μπαρόνι και πρόσθεσε: «Η ομάδα είναι συμπαγής, αλλά υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση και πρέπει να βρούμε λύσεις». Βρίσκεται στη φάση των «32» έχοντας αφήσει εκτός συνέχειας την Άσκολι, της οποίας επικράτησε με σκορ 3-1. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Καμπάλ (αμυντικός), Χιέν (αμυντικός) και Μπράαφ (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ