Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο κορυφαίος γκολκίπερ μίλησε: «Μπαπέ, θα πάρεις πολλές Χρυσές Μπάλες!»
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο κορυφαίος γκολκίπερ μίλησε: «Μπαπέ, θα πάρεις πολλές Χρυσές Μπάλες!»

Ο Μαρτίνεζ αποθέωσε τον Κίλιαν Μπαπέ και θεωρεί πως θα... πάρει την σκυτάλη από Μέσι και Κριστιάνο!

01.11.2023 | 18:25

Ο Κίλιαν Μπαπέ είναι δεδομένα ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο την δεδομένη χρονική στιγμή και σίγουρα… σωστά λογίζεται ως ο μεγάλος “συνεχιστής” των Λίο Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπορεί ακόμα να μην έχει κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα, όμως ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, ξεκαθάρισε πως μετά την απόσυρση των Μέσι και Κριστιάνο, ο Γάλλος σταρ θα βρει την ευκαιρία και θα κατακτήσει πολλά τέτοια τρόπαια.

Μάλιστα διέψευσε τα όποια… σενάρια, τονίζοντας πως τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τον Μπαπέ, παρά την “διαμάχη” που είχαν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Σέβομαι απεριόριστα τον Κίλιαν Μπαπέ και δεν το κρύβω! Όταν ο Λίο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφασίσουν να αποσυρθούν, τότε αυτός θα συνεχίσει στο δικό τους δρόμο και θα κατακτήσει πολλές Χρυσές Μπάλες», είπε ο Αργεντινός γκολκίπερ της Άστον Βίλα.

«Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους επιθετικούς που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου και θα πάρει σίγουρα την Χρυσή Μπάλα κάποια μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ,

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version