ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 1/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 1/11)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:15): Μια ακόμη σεζόν με αστάθεια στο χορτάρι, εσωτερικά προβλήματα καθώς και γκρίνια για τη διοίκηση διανύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τεν Χαχ δεν εμπνέει, εντούτοις δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την κατάσταση. Απογοήτευση μετά την ήττα 0-3 στο Old Trafford στο ντέρμπι με τη Σίτι, ωστόσο η διαφορά ποιότητας και αυτοπεποίθησης ήταν ξεκάθαρη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στην 8η θέση η Γιουνάιτεντ, σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει ικανή να διεκδικήσει θέση στην 4άδα. Δεν έχει και την πολυτέλεια να σνομπάρει το Λιγκ Καπ, καθώς της προσφέρει μια ευκαιρία διάκρισης για τη φετινή σεζόν. Απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας στον προηγούμενο γύρο, εντούτοις ο βαθμός δυσκολίας τώρα σαφώς και ανεβαίνει. Ντιαλό, Μαλάσια, Μαρτίνες, Σάντσο και Σο είναι εκτός αποστολής. Αμφίβολος ο Ουάν-Μπισάκα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:15): Είχε ζόρια στο ξεκίνημα της σεζόν η Νιούκαστλ, σταδιακά ωστόσο βρήκε συνέπεια απόδοσης στο χορτάρι. Στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της μάλιστα, μετράει 6Ν-3Ι-1Η. Μεταξύ άλλων και το εντυπωσιακό 4-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι 6η στην Premier League και το -6 από την 4άδα, δεδομένα εντούτοις θα κυνηγήσει την έξοδο στο Champions League. Έστω κι αν ο ανταγωνισμός είναι φέτος ακόμη πιο σκληρός σε σχέση με πέρσι. Το ίδιο σίγουρο είναι πως δεν θα αδιαφορήσει για το Λιγκ Καπ, αν και μοιάζει δύσκολο να δώσει βάρος και στις τέσσερις διοργανώσεις που συμμετέχει. Είναι εξαιρετική επιθετικά η Νιούκαστλ, έχει ωστόσο τα θέματα της στην άμυνα. Στοιχείο που της στερεί βαθμούς, όπως στο εκτός έδρας 2-2 με τη Γουλβς. Σοκ με την τιμωρία του Τονάλι, μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα. Μπαρνς, Μπότμαν, Ίσακ, Μέρφι καθώς και Άντερσον είναι επίσης εκτός μάχης για την αναμέτρηση με την Γιουνάιτεντ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (19:00): Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κόμπελ (έσπασε τη μύτη του) και του Χούμελς στο παιχνίδι Κυπέλλου της Ντόρτμουντ. Χτύπησαν στο περασμένο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε αυτό το εντυπωσιακό 3-3, και έγιναν και οι δύο αναγκαστική αλλαγή. Ζορίστηκε αρκετά η Ντόρτμουντ, βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 24’ και 3-2 στο 68’, αλλά ισοφάρισε με Σάμπιτσερ (45+1’) και Μουκοκό (54’) και με τον Μπραντ στο 82’ και πάλι καλά να λέει. Θα μπορούσε να το είχε χάσει το ματσάκι. Παραμένει αήττητη, πάντως, έχοντας 21 βαθμούς με 6-3-0 και 20-11 γκολ. Είχαν προηγηθεί 3 διαδοχικές νίκες, με τελευταία στο πρωτάθλημα το 1-0 επί της Βέρντερ Βρέμης και τελευταία γενικά το 1-0 επί της Νιούκαστλ στο Champions League. Πέρα από τα δύο προβλήματα που
προαναφέραμε, αμφίβολος δίνεται και ο Ενμετσά (μέσος), ενώ να σημειωθεί πως έχει λογική να κάνει αλλαγές ο Τέρζιτς με βάση ότι ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου (4/11).

Μάθε πως παίζεται η ρουλέτα

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (19:00): Η Χόφενχαϊμ πήρε τεράστιο διπλό με 3-2 επί της Στουτγκάρδης και έγινε η πρώτη ομάδα που την κερδίζει φέτος στην έδρα της. Πάντως, γενικά στο παιχνίδι στάθηκε αρκετά τυχερή και πολύ αποτελεσματική. Δέχτηκε πολλές φάσεις και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε χάσει. Συμβαίνουν, όμως, και αυτά. Επίσης, στα τέλη Σεπτεμβρίου είχε χάσει 3-1 εντός έδρας από την αποψινή της αντίπαλο, για το πρωτάθλημα, ματς που δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. Είχε σταθεί ικανοποιητικά και θα μπορούσε έστω να μην είχε γνωρίσει την ήττα. Στο Κύπελλο Γερμανίας, στον πρώτο γύρο, απέκλεισε εύκολα την Λούμπεκ, ομάδα Γ’ Γερμανίας, με 4-1. Πάντως, δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Πελεγκρίνο Ματαράτσο. Σίγουρα εκτός οι Τζον (αριστερό μπακ), Γκάιγκερ (μέσος), Καντέραμπεκ (δεξί μπακ), πιθανότατα και οι Κράμαριτς (επιθετικός), Ενσοκί (κεντρικός αμυντικός). Αμφίβολοι δίνονται Καμπάκ (κεντρικός αμυντικός) και Γκρίλιτς (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ