ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Άσχημα νέα για τον Μπας Ντοστ, σταματά εσπευσμένα το ποδόσφαιρο!

Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μπας Ντοστ ο οποίος θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Άσχημα νέα για τον Μπας Ντοστ, σταματά εσπευσμένα το ποδόσφαιρο!

Την αν μη τι άλλο δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, χωρίς να διευκρινίζει εάν αυτό θα είναι προσωρινά ή μόνιμα, γνωστοποίησε ο Μπας Ντοστ, λόγω του προβλήματος μυοκαρδίτιδας που έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε. Ο Ολλανδός σέντερ φορ της Ναϊμέγκεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα περασμένης Κυριακής με την Άλκμααρ, το ματς διακόπηκε για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες κι αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει από το δωμάτιο νοσηλείας του, ότι περίμενε τ΄ αποτελέσματα των εξετάσεων για ν΄ αποφασίσει για το μέλλον του και σήμερα έγινε γνωστό ότι αυτά έδειξαν πως υπέστη φλεγμονή σε καρδιακό μυ.

Αφού ο Ντοστ ευχαρίστησε όλο το ιατρικό προσωπικό, αλλά και όλους όσοι έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου που ανήκει έκανε γνωστό ότι στην παρούσα χρονική περίοδο αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο, περιμένοντας και κάποιες άλλες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις που θα υποβληθεί.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπας Ντοστ:

«Έμαθα τώρα από τον καρδιολόγο μου τι προκάλεσε αυτό που μου συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα AZ – N.E.C. στο Άλκμααρ. Έκανα πολλές εξετάσεις τις τελευταίες ημέρες και έδειξαν ότι έχω φλεγμονή του καρδιακού μυός (μυοκαρδίτιδα).

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ένας καρδιακός μυς αναπτύσσει φλεγμονή και οι συνέπειες μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές, αλλά ήμουν τυχερός που κατάφερα να επανέλθω με επιτυχία στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο ευγνώμων είμαι στους γιατρούς της Ναϊμέγκεν και της Άλκμααρ για την κατάλληλη δράση τους στο γήπεδο. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και στη συνέχεια θα πάω σπίτι μου και θα πρέπει να ξεκουραστώ για να συνέλθω πλήρως από αυτό.

Μόνο μετά από αυτό θα έχω περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον μου και από εκεί και πέρα θα μπορώ να μοιραστώ περισσότερα για αυτό. Προς το παρόν, θα κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θα περάσω το επόμενο διάστημα με την οικογένεια και τους συγγενείς μου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Χθες το μεσημέρι μίλησα στο προσωπικό μας και στους συμπαίκτες μου κατά τη διάρκεια του γεύματος. Χάρηκα που τους είδα και τους μίλησα ξανά. Τους εξήγησα τι μου συνέβη, τι το προκάλεσε και πώς φαίνεται η επόμενη περίοδος για μένα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι η φλεγμονή μου δεν έχει καμία σχέση με τους εμβολιασμούς. Τους είπα ότι είμαι σίγουρος για την ανάρρωσή μου και ότι θα γίνω καλά. Ελπίζω να μπορούν τώρα να επικεντρωθούν και πάλι στο ποδόσφαιρο.

Θα πρέπει να επικεντρωθούν στους σημερινούς και κυριακάτικους αγώνες, με τη Ρόντα και την Φόλενταμ. Εγώ θα παρακολουθήσω αυτούς τους αγώνες μπροστά από την τηλεόραση θα εμψυχώνω τους συναδέλφους μου.

Όλοι γνωρίζουν ότι θα μου λείψει το παιχνίδι. Καταρχήν οι συνάδελφοί μου, αλλά και οι οπαδοί, οι προπονήσεις και η ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Μπορώ να το απολαύσω πάρα πολύ αυτό.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να κοιτάξω τον εαυτό μου και να ξεκουραστώ. Δεν υπολογίζω σε τίποτα για λίγο καιρό, παρά μόνο στην ανάρρωσή μου εν μέσω της οικογένειας και των συγγενών μου.

Για άλλη μια φορά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, εντός κι εκτός συνόρων. Μου δείξατε τόση μεγάλη εκτίμηση. Αυτό μ΄ έχει συγκινήσει κι έχει στηρίξει εμένα και την οικογένειά μου.

Ευχαριστώ τους φίλους του ποδοσφαίρου, θα επικοινωνήσω μαζί σας ξανά!»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ