ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
Η ιστορική Πάρμα ΞΑΝΑ στη Serie A!
ΓΚΟΛΑΡΑ Ρονάλντο με φοβερό γυριστό από τη γωνία της περιοχής! (vid)
Η Μπαρτσελόνα θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Νάπολι – Η στάση των Ιταλών!
Κάνουν… ουρά για τον Τιάγκο Σίλβα οι ομάδες: Και αυτός τις παίζει στα δάχτυλά του!
Ο Μοράτα αποφάσισε – Πάει στην παλιά του αγάπη με.. τρελή μείωση μισθού!
Η Μπάγερν δίνει το τελειωτικό «χτύπημα» στην Λίβερπουλ – Κάνει κίνηση για τον ηγέτη!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Δοκιμασία στη Φθιώτιδα για τον Παναθηναϊκό. Δέκατη στροφή της εφετινής Super League, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φιλοξενείται από τη Λαμία, στο ΔΑΚ (17:30). Κάτι παραπάνω απο επικίνδυνη η έξοδος για τους «πρασίνους», που δεν έχουν και την καλύτερη παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα. Κεντρικό πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης στο ΔΑΚ ο Καρλίτος. Που πέρασε από τον Παναθηναϊκό και τώρα αγωνίζεται με τη φανέλα των γηπεδούχων.

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Το απέδειξε και κόντρα στην δυσκολοκατάβλητη ομάδα των Σερρών. Καταιγιστικοί οι «πράσινοι», έκαναν ότι ήθελαν τον Πανσερραϊκό, με το κοντέρ να σταματά στο 5-0. Μετά και από αυτό το… πάρτι, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής του εφετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Εκκρεμεί βέβαια η οριστική απόφαση για την τύχη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτήν την στιγμή, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση, με 22 πόντους σε 9 αγωνιστικές. Με όπλο την καλή αμυντική του λειτουργία (5 γκολ παθητικό), ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει αλώβητος και από τη Λαμία, έτσι ώστε να επικεντρωθεί στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης, κόντρα στη Ρεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Φυσικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει καλά το πόσο δύσκολη είναι η αποστολή των «πρασίνων» στο σημερινό παιχνίδι της Φθιώτιδας. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Σέρβο τεχνικό, που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Αντίθετα, στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία βρίσκεται κανονικά ο Τόνι Βιλένα.

Πάμε και στη Λαμία, που τα πηγαίνει περίφημα στον εφετινό μαραθώνιο της Super League. Με το… σπαθί της, έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος. Εξαιρετική η δουλειά που κάνει ο Λεωνίδας Βόκολος στην ομάδα της Φθιώτιδας, που φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους σε 9 αγωνιστικές. Εχει εντυπωσιάσει τους πάντες η Λαμία, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως παραμένει αήττητη μπροστά από το κοινό της. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, μετρώντας μάλιστα τρεις ισάριθμες νίκες στην εφετινή Super League (κόντρα σε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης). Με τον Καρλίτος μπροστάρη, η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ