ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μέσι «έφτυσε» τον Μπέλιγχαμ και το έδειξε με την ψήφο του! (pic)

O Λιονέλ Μέσι είχε άλλες προτιμήσεις όσον αφορά τις πρώτες δύο ψήφους του για τον καλύτερο νεαρό παίκτη της σεζόν και όχι τον Μπέλιγχαμ.

Ο Μέσι «έφτυσε» τον Μπέλιγχαμ και το έδειξε με την ψήφο του! (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας θρύλος. Όχι μόνο για την Αργεντινή. Ή την Μπαρτσελόνα. Αλλά για το ποδόσφαιρο γενικότερα. Ωστόσο, ο έμπειρος στράικερ βρίσκεται στη Δύση της καριέρας του. Όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δυο τους επί σειρά ετών ήταν οι καλύτεροι παίκτες, κατά γενική ομολογία.

Πλέον κάνουν χώρο για τα επόμενα μεγάλα ονόματα. Για τα αστέρια του μέλλοντος. Άλλωστε ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι ήταν ξεκάθαρος με τις δηλώσεις του, λίγο μετά την κατάκτηση της 8ης «Χρυσής Μπάλας». Όταν απευθύνθηκε προς τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Κιλιάν Μπαπέ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε τον λόγο που δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει μιλήσει με τόσο καλά λόγια και τόσο κολακευτικά σχόλια για άλλους παίκτες. Ακόμη και έτσι, όμως, η ψήφος του μετράει και δεν θα μπορούσε να περάσει στα… ψιλά η επιλογή του όσον αφορά τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που διεκδίκησαν το βραβείο «Ραϊμόν Κοπά».

Από αυτούς ο Αργεντινός ψήφισε πρώτο και καλύτερο τον Τζαμάλ Μουζιάλα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ δεύτερος ήταν ο Πέδρι της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, οι περισσότεροι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν ότι ο Μέσι άφησε για τρίτο και… καταϊδρωμένο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άγγλος άσος τόσο πέρυσι, με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όσο και φέτος με την ισπανική ομάδα κάνει πράγματα και θαύματα στο γήπεδο. Έτσι, ήταν αρκετοί εκείνοι που δεν κατάλαβαν τον λόγο, όπου ο πρώην ηγέτης της Μπαρτσελόνα άφησε τον παίκτη της «βασίλισσας» τόσο χαμηλά! O Μέσι άφησε για το τέλος τον Μπέλιγχαμ. Ωστόσο, όχι άλλοι!

O Μέσι άφησε για το τέλος τον Μπέλιγχαμ. Ωστόσο, όχι άλλοι!

Δεν είναι επιθετικός. Η δουλειά του δεν είναι να σκοράρει. Όμως, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει ξεκινήσει τόσο καλά και τόσο εντυπωσιακά με τη Ρεάλ Μαδρίτης που το κάνει ακόμα και αυτό πάρα πολύ καλά. Κάτι που έδειξε και στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Άλλωστε δεν ήταν μόνο αυτή η εμφάνιση που τον έκανε πρώτο θέμα παντού. Μα και άλλες πιο νωρίς. Γι’ αυτό τον λόγο κατάφερε να βγει πρώτος στο βραβείο «Ραϊμόν Κοπά», όπου μεταξύ άλλων ήταν η πρώτη επιλογή άλλων θρύλων του ποδοσφαίρου, όπως οι: Ρονάλντο, Ζιντάν, Μπλαχίν, Φαν Μπάστεν, Ροναλντίνιο, Καναβάρο, Μόντριτς και Φίγκο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ