ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
Η Γιουνάιτεντ έριξε Special… άκυρο – «Δεν ασχολούμαστε»
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Βρήκα τον βασικό γκολκίπερ! Μπάγερν, δεν με υποστήριξες…»
Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Τιάγκο Σίλβα επέστρεψε… σπίτι – Το συναίσθημα και η καρδιά μίλησαν! (vid)
Η Ρεάλ… θέλει Μπαπέ και Παρί στον τελικό – Ο πιο περίεργος λόγος!
H Γουέστ Χαμ ξεπουλάει και χαράζει νέα εποχή
Η πιθανή ενδεκάδα της «Βασίλισσας» στον… τελικό κόντρα στην Μπάγερν (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (4/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (4/11).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (4/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (19:30): Η Ντόρτμουντ πέρασε τη Χόφενχαϊμ (1-0) στο Κύπελλο Γερμανίας με το γκολ του Ρόις (43’), αν και θα μπορούσε να είχε κερδίσει πιο εύκολα. Είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που είχε ευκαιρίες, στο δεύτερο κάπως κατέβασε ρυθμό. Πήρε την πρόκριση και συνεχίζει παρακάτω. Είχε προηγηθεί το 3-3 στην Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ ενώ συνολικά στη σεζόν έχει μόλις μία ήττα, το 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, στη Γαλλία. Γενικά, πάντως, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι πολλά τα παιχνίδια που έχει αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. «Σπάνια έχω δει την Μπάγερν να κάνει δύο κακές εμφανίσεις στη σειρά. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Δεν γίνεται να χάσουμε και πάλι τόσες πολλές ευκαιρίες αν θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε ο Τέρζιτς. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσαν (μέσος), υπάρχει η αίσθηση ότι αν μπει στην αποστολή, θα μείνει στον πάγκο, δεν θα παίξει από την αρχή. Αμφίβολος δίνεται και ο Βολφ (δεξί μπακ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (19:30): Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από τον αποκλεισμό-σοκ από την (τρίτης κατηγορίας) Σααρμπρίκεν και η αλήθεια είναι ότι ταρακουνήθηκε λίγο. Περιμένει να δει αντίδραση ο Τούχελ και δηλώνει και ο ίδιος πολύ απογοητευμένος. «Το κλειδί θα είναι να παίξουμε στα όριά μας, στο καλύτερο επίπεδό μας. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετή ποιότητα να κερδίσουμε την Ντόρτμουντ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούχελ. Και όλα αυτά, ενώ στο περασμένο παιχνίδι πρωταθλήματος είχαμε αυτό το σαρωτικό 8-0 επί της Ντάρμσταντ. Σαρωτικό υπό την έννοια πως στο ημίχρονο δεν υπήρχαν γκολ (0-0)! Δίνονται αμφίβολοι για το ντέρμπι ο Ουπαμεκανό (κεντρικός αμυντικός), ο Γκορέτσκα (μέσος) και ο Γκερέιρο (αριστερό μπακ), αλλά ίσως να είναι ένα… τρικ από τον Τούχελ. Σίγουρα εκτός ο τιμωρημένος Κίμιχ (μέσος) και ο Ντε Λιχτ (κεντρικός αμυντικός). Κοινώς, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα στο κέντρο άμυνας αν δεν προλάβει να είναι έτοιμος ο Ουπαμεκανό.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30): Θρίαμβος! Η Νιούκαστλ άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνεχίζει στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μία διοργάνωση που στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει, με 1-0, την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ! Και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τσέλσι! Στο πρωτάθλημα, όμως, προηγήθηκε μία δυνατή «γκέλα» με το 2-2 επί της Γουλβς. Προηγήθηκε δύο φορές με τον Γουίλσον (22’ και 45+4’ πέν.), όμως σε καμία από αυτές δεν κατάφερε να κρατήσει. Και όταν παίζεις με υποδεέστερες ομάδες, οφείλεις να τα παίρνεις αυτά τα παιχνίδια. Επίσης, κρατήστε και ότι ακολουθεί το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία όπου θέλει νίκη για να μείνει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Πρόβλημα και με Τάργκετ (αριστερό μπακ), θα μείνει εκτός από το Νιούκαστλ – Άρσεναλ Στοίχημα, όπως και οι Άντερσον (μεσοεπιθετικός), Μπαρνς (εξτρέμ), Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός), Ισάκ (επιθετικός), Μέρφι (εξτρέμ), όπως και ο τιμωρημένος Τονάλι (μέσος).

Μάθε πως παίζεται η ρουλέτα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30): Η Άρσεναλ έχασε για δεύτερη φορά στη σεζόν, αυτήν τη φορά με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ, για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Καλύτερη ήταν, αλλά όχι αποτελεσματική, σε αντίθεση με την αντίπαλό της που ήταν και τυχερή. Έφτιαξε αρκετές παραπάνω ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως κάτι καλύτερο από το να μειώσει στο 96’ με τον Έντεγκααρντ. Για την ιστορία, η πρώτη ήττα ήταν στο Champions League από τη Λανς (2-1). Στο πρωτάθλημα, νίκησε εύκολα τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-0), σκοράροντας τα 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ενκετιά, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Ξέρει ότι με νίκη επί της Σεβίλλης (8/11) θα αγκαλιάσει πρόκριση και πρωτιά, αλλά για την ώρα προέχει το ντέρμπι στην Αγγλία. «Όλη η προσοχή μας είναι στη Νιούκαστλ. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τι έγινε στο παιχνίδι, όμως θα έπρεπε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα. Είναι ένα μεγάλο τεστ αυτό με τη Νιούκαστλ, ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα», είπε ο Αρτέτα. Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Σμιθ-Ρόου (μεσοεπιθετικός), θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες. Μεγάλη απώλεια και ο Ζεσούς (επιθετικός), εκτός και οι Παρτέι (μέσος), Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ