ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (5/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (5/11).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (5/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (19:30): Εμφατικό «διπλό» για τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ». Μια έδρα ωστόσο στην οποία είχαν πέσει θύμα του ΟΦΗ οι Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ! Οι Πειραιώτες όμως έδωσαν συνέχεια στον εντυπωσιακό «άσο» επί της Γουέστ Χαμ, καθώς με δύο γκολ του Ποντένσε επικράτησαν με σκορ 2-0. Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν τον ΟΦΗ στα 0.18 xG, τη στιγμή που η στατιστική έδειξε 1.80 xG για την ομάδα του Μαρτίνεθ. Εν αναμονή της απόφασης μετά την έφεση για την τύχη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ζόρικο 90λεπτο. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μαρτίνεθ, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Ορτέγκα θα «θυσιαστεί» για χάρη του Ελ Κααμπί. Με τον Κίνι να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ερώτημα εντούτοις αν θα πάει ο Μαρτίνεθ με δύο ή τρεις καθαρούς κεντρικούς μέσους κόντρα στον «Δικέφαλο».

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (19:30): Πέρασε και… δεν ακούμπησε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γνώρισε ήττα 2-0 από την ΑΕΚ, δίχως ουσιαστικά να απειλήσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Δεν είχε αμυντική συνοχή, ωστόσο τον πλήγωσε ακόμη περισσότερο η δημιουργική ανεπάρκεια. Άλλωστε το 0.06 xG είναι χαρακτηριστικό της εικόνας του. Η πίεση της ΑΕΚ ψηλά στο γήπεδο οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε λάθη και δεν του επέτρεψε να χτίσει επιθέσεις. Έχασε έτσι ένα αήττητο σερί, καθώς προηγουμένως μετρούσε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ ματς. Φτάνει στην αναμέτρηση του Φαλήρου με την πλάτη στον τοίχο, καθώς είναι στο -8 από την κορυφή. Και με νέα απώλεια βαθμών χάνει σημαντικό έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Σαμάτα, Βιεϊρίνια καθώς και Φιλίπε Σοάρες είναι εκτός αποστολής. Δεδομένη μοιάζει η επιστροφή των Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Τόμας στην ενδεκάδα

Η εκτίμηση του αγώνα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45): Σε βαριά ατμόσφαιρα θα υποδεχθεί η Φιορεντίνα τη Γιουβέντους, καθώς η Τοσκάνη είναι μεταξύ των περιοχών που επλήγησαν τις τελευταίες ημέρες από την φονική κακοκαιρία Ciaran, που άφησε πίσω της νεκρούς και μεγάλες καταστροφές. Οι καιρικές συνθήκες έχουν καλυτερεύσει, αλλά δεν είναι ιδανικές, ενώ οι τιφόζι των «βιόλα» ζήτησαν ακόμη και την αναβολή του αγώνα από σεβασμό στα θύματα και σε όσους έχασαν το βιός τους μέσα σε λίγες ώρες. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο προέρχεται από δύο σοκαριστικές ήττες και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αρχικά ήταν το 0-2 από την Έμπολι και ακολούθησε η ήττα με 1-0 από τη Λάτσιο στη Ρώμη με πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. «Κρύα» ήττα, την οποία δεν άξιζε. Νοκ άουτ οι Ντοντό (δ. μπακ), Κεϊγιόντ (αμυντικός) και Μίνα (στόπερ). Την Πέμπτη (9/11) αντιμετωπίζει στη Σερβία την Τσουκαρίτσκι στο Europa League.

Μάθε πως παίζεται η ρουλέτα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45): Προσέχουν για να… έχουν στη Γιουβέντους, η οποία με φόντο το μέλλον, προχωράει στις ανανεώσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, τους οποίους θέλει να κρατήσει. Μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Γκάτι στα τέλη Οκτωβρίου, μέσα στην εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η διοίκηση συμφώνησε με τους Λοκατέλι και Φατζόλι, ενώ ήδη ξεκίνησαν συζητήσεις με Μπρέμερ και Κιέζα. Ο επόμενος που θα κληθεί θα είναι ο Βλάχοβιτς. Στα αγωνιστικά, οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση και πάνε στη Φλωρεντία, προερχόμενοι από τρεις διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατο το 1-0 επί της Βερόνα. Έπαιξαν την αντίπαλό τους στο μισό γήπεδο, είχαν δύο ακυρωθέντα γκολ μέσω VAR και χρειάστηκε το γκολ του Καμπιάζο στο 97’ για να πάρουν το τρίποντο. Επίσης, έχουν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, στα οποία είναι αήττητοι και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει και πάλι στους Ντε Σίλιο (μπακ), Ντανίλο (δ. μπακ), Σάντρο (αρ. μπακ), συν τους Πογκμπά (μέσος) λόγω ντόπινγκ και Φατζόλι (μέσος) λόγω τιμωρίας για παράνομο στοιχηματισμό.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ