ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Όλα στραβά κι ανάποδα για τη λαβωμένη Τότεναμ, πελώριο διπλό της Τσέλσι με τεσσάρα! (vid)

Δεν υπάρχει γεγονός που να μην συνέβη στο Τότεναμ - Τσέλσι. Τεράστιο διπλό των μπλε κόντρα στους εννιά παίκτες του Ποστέκογλου με 4-1.

Όλα στραβά κι ανάποδα για τη λαβωμένη Τότεναμ, πελώριο διπλό της Τσέλσι με τεσσάρα! (vid)

Δυο αποβολές, δυο τραυματισμοί, ήττα, δυο ακυρωθέντα γκολ… Πραγματικά δεν θα μπορούσε να πάει χειρότερα το βράδυ της Τότεναμ αφότου σκόραρε το 1-0 με τον Κουλουσέφσκι. Σε ένα παιχνίδι που διήρκησε πάνω από δυο ώρες, η Τσέλσι πήρε τεράστιο διπλό στην έδρα των «σπερς» με 4-1 και ανέβηκε στη 10η θέση (15 βαθμοί μαζί με Κρίσταλ Πάλας). Ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έμειναν δεύτεροι στους 26 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην επιστροφή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε όσο λίγοι, ο κόσμος της Τότεναμ είδε τον Αργεντίνο προπονητή να φεύγει θριαμβευτή.

Στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, τα είδαμε όλα. Ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς από ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι έγινε. Ή αν θέλετε, ό,τι θα φανταζόταν ένα μικρό παιδί αν του δινόταν η ευκαιρία να περιγράψει τα γεγονότα ενός αγώνα ποδοσφαίρου. Πέναλτι, αποβολές, γκολ, αποκρούσεις, συγκινήσεις, χατ-τρικ, ανατροπή και VAR, πολύ VAR! Σίγουρα 15-20 αγωνιστικά λεπτά μπορεί να χάθηκαν εν αναμονή των αποφάσεων των ανθρώπων στο video assistant referee και του Μάικλ Όλιβερ. Σίγουρα μια δύσκολη κι απαιτητική μέρα στη δουλειά για τον έμπειρο διαιτητή.

Δείτε το 1-0 της Τότεναμ:

Έκανε το… λάθος να προηγηθεί η Τότεναμ

Μόλις στο έκτο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Ο Σουηδός με λίγη δόση τύχης, τη μοναδική της Τότεναμ απόψε, έκανε το 1-0 και άπαντες περίμεναν μια άνετη νίκη κόντρα σε μια κακή Τσέλσι και φέτος. Αμ δε… Από το γκολ αυτό, η γκαντεμιά επισκέφτηκε τους «πετεινούς» του Άγγελου Ποστέκογλου…

Ακυρώθηκε γκολ του Σον στο 14ο λεπτό, με τον… χορό του VAR να ξεκινά σε αυτή τη φάση. Μιας και ακύρωσε άλλα δυο γκολ, αλλά απ΄την πλευρά της Τσέλσι, με τους Στέρλινγκ και Καϊσέδο. Ωστόσο, στην εξέλιξη της τελευταίας κατάστασης, δόθηκε πέναλτι για την ομάδα του Ποτσετίνο και αποβολή στον Κρίστιαν Ρομέρο! Πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Πάλμερ για το 1-1 στο 33‘.

Όλα αυτά είχαν αποτέλεσμα να παιχτούν δώδεκα λεπτά καθυστερήσεων στο 1ο ημίχρονο. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Τότεναμ έχασε δυο (!) παίκτες από τραυματισμό, τον Μάντισον και τον Φαν ντε Φεν… Ενώ ήρθε και η δεύτερη κίτρινη στον Ουντότζι για να χειροτερέψει το έργο των γηπεδούχων. Η υπερπροσπάθειά τους στο δεύτερο μέρος ήταν συγκινητική, άντεξαν μέχρι το 75΄, αλλά από κει και πέρα ο Νίκολας Τζάκσον, σκόραρε τρεις φορές δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο «διπλό» της Τσέλσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ