ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Αυτοχειρία» της Γιουνάιτεντ και ιστορικός θρίαμβος με ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ για Κοπεγχάγη! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να γνωρίσει μία ανεπανάληπτη ήττα, με την Κοπεγχάγη από 0-2 να καταφέρνει να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς με 4-3.

«Αυτοχειρία» της Γιουνάιτεντ και ιστορικός θρίαμβος με ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ για Κοπεγχάγη! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… καιγόταν για το θετικό αποτέλεσμα και μπήκε με το «μαχαίρι στα δόντια» στον αγωνιστικό χώρο, βρίσκοντας γκολ μόλις στο τρίτο λεπτό! Ο Μπισάκα βρήκε με φοβερή μπαλιά τον ΜακΤόμινεϊ και ο τελευταίος έδωσε στον Χόιλουντ, με τον Δανό στράικερ να σκοράρει με κοντινή προβολή και να βάζει με το… καλημέρα μπροστά στο σκορ την ομάδα του.




Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν την ροή του αγώνα, ήταν καθολικά ανώτεροι και έψαχναν διαρκώς ένα δεύτερο γκολ, το οποίοι ευτύχησαν να βρουν στο 28′. Αυτή την φορά ο Φερνάντες είναι αυτός που ξεκίνησε την φάση και έδωσε την μπάλα στον Γκαρνάτσο, ο οποίος έκανε την κούρσα, σούταρε και είδε τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Το «ριμπάουντ» όμως πήγε στον Χόιλουντ, που έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα, μοιάζοντας να… κλειδώνει τη νίκη των «Κόκκινων Διαβόλων».




Τα πράγματα έδειχναν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, με τον Δανό επιθετικό να χάνει και μια πολύ καλή ευκαιρία για το χατ-τρικ , όμως η εξέλιξη στο φινάλε του ημιχρόνου ήταν… ασύλληπτη! Στο 43′ ο Ράσφορντ αποβλήθηκε για πάτημα σε αντίπαλο, με την Κοπεγχάγη να βγαίνει αμέσως μπροστά, να «προειδοποιεί» με δοκάρι στο 44′ και να μειώνει τελικά με κοντινό πλασέ του Ελιονούσι ένα λεπτό μετά!




Στα 13 λεπτά των καθυστερήσεων η εικόνα του αγώνα είχε αλλάξει ολοκληρωτικά, με τους γηπεδούχους να έχουν πια την μπάλα στα πόδια τους και να πιέζουν για την ισοφάριση. Στο 45+3′ λοιπόν ο Μαγκουάιρ έκανε χέρι, με τον Γκονσάλβες να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να ισοφαρίζει μέσα σε αποθέωση, αφήνοντας… αγάλματα τον Τεν Χαγκ και τους ποδοσφαιριστές του.




Γιουνάιτεντ

Στο δεύτερη ημίχρονο η Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα

Μετά το δραματικό φινάλε στο πρώτο μέρος, η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να ανασυνταχθεί και στο δεύτερο μέρος παρουσίασε καλή εικόνα, χάνοντας μια ακόμα καλή ευκαιρία με τον Χόιλουντ. Τελικά η πίεση καρποφόρησε στο 68′, όταν ο Μαγκουάιρ κέρδισε πέναλτι για χέρι σε κεφαλιά που έκανε, με τον Φερνάντες να εκτελεί ιδανικά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3!




Στο 82′ το γκολ του Άγγλου αμυντικού ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, με την Κοπεγχάγη να καταφέρνει στην επόμενη φάση να ισοφαρίσει! Ο Λέραγκερ είναι αυτός που πλάσαρε από κοντά τον Ονάνα και έφερε ξανά το ματς στα ίσα, «ξυπνώντας» το κοινό της ομάδας του και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στο 87ο λεπτό ο Μπαρντατζί κατάφερε να ολοκληρώσει την απίστευτη ανατροπή και να κάνει το 4-3 για την Κοπεγχάγη. Στις καθυστερήσεις ο Μαγκουάιρ πέτυχε το δοκάρι με ένα όμορφο σουτ, αλλά νωρίτερα ο διαιτητής είχε σφυρίξει για φάουλ, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να μην καταφέρνουν να ισοφαρίσουν μέχρι το τέλος.




Διαβάστε επίσης: Ο Χόιλουντ… ντύθηκε Χάαλαντ – «Καθαρίζει» μόνος του για την Γιουνάιτεντ! (vid)

Έτσι, η Κοπεγχάγη μπόρεσε να πάρει μία ανεπανάληπτη νίκη, με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να δείχνει πως πρέπει να αλλάξουν… τα πάντα αν θέλει να καταφέρει κάτι φέτος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ