ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
Αυτά τα ματς είχε ποντάρει ο Τονάλι και πήγε το μεγαλύτερο ταμείο στην καριέρα του!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
«Το καλύτερο μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο είναι η Άρσεναλ»
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Ο Σίμονς βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, με τον πρώην αστέρα της Αϊντχόφεν να τονίζει πως ο Σίμονς βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Τζουντ Μπέλινγχαμ και πως μπορεί να είναι για χρόνια από τους κορυφαίους.

«Ο Σίμονς βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!

Ο Τσάβι Σίμονς είναι μόλις 20 ετών αλλά είναι ήδη ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο νεαρός παίκτης έκανε τρομερές εμφανίσεις με την φανέλα της Αϊντχόφεν ως δανεικός, πετυχαίνοντας 22 γκολ. Έτσι, μετά από 12 μήνες στην Ολλανδία επέστρεψε στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την γαλλική ομάδα να τον υπολογίζει κανονικά για το μέλλον της.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σίμονς συνεχίζει τις τρομερές εμφανίσεις και με την Παρί και δείχνει πως θα βρίσκεται στην… αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια. Ο πρώην αστέρας της PSV, Ζέντεν, μιλώντας στο «GOAL» εξήγησε πόσο καλός μπορεί να γίνει ο ταλαντούχος παίκτης: «Ήρθε σχετικά άγνωστος στην PSV. Όλοι τον ήξεραν – έπαιζε στην Εθνική Ολλανδίας U18, στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα και στην Παρί Σεν Ζερμέν – αλλά δεν είχε πολλές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, και αυτό είναι το άγνωστο που αναφέρομαι. Όταν ήρθε στην PSV, ίσως δεν ξέραμε τι να περιμένουμε από αυτόν και ακόμα έπρεπε να αποδείξει τον εαυτό του στο κορυφαίο επίπεδο ποδοσφαίρου». Σίμονς

Ο Σίμονς είναι από τους καλύτερους παίκτες

Ο Ζέντεν συνέχισε αναφέροντας την επίδραση του Σίμονς στο Άιντχοβεν, όπου φάνηκε ότι είχε κερδίσει πολλά από την συνεργασία με μεγάλα ονόματα όπως οι Μπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ. Καθίσταται αντιληπτό ότι ο Τσάβι Σίμονς έγινε ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο, αγαπητός από τους φίλους για τον τρόπο παιχνιδιού του και τη συνεισφορά του με γκολ και ασίστ. Ο Ζέντεν εκφράζει την ελπίδα ότι ο Σίμονς δεν θα χάσει ποτέ τη χαρακτηριστική του χαρά για το παιχνίδι.

Παρότι η PSV ήθελε να κρατήσει τον Σίμονς, μια ρήτρα αποδέσμευσης 6 εκατομμυρίων ευρώ έδωσε την ευκαιρία στην Παρί να τον φέρει πίσω για… ψίχουλα. Ο Ζέντεν προσέθεσε: «Είχε έναν τεράστιο αριθμό ακόλουθων στο Instagram – υπήρχαν φήμες ότι είχε περισσότερους ακόλουθους από την ίδια την PSV. Τον θέλαμε να μείνει στην Αϊντχόφεν, αλλά υπήρχε αυτή η ρήτρα στο συμβόλαιό του και ήξεραν ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ. Παράλληλα, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πούμε ότι οφείλεται στη ρήτρα που ήταν δυνατόν για το Παρί να τον αποκτήσει.

Έπειτα, πήγε στη Λειψία και κάνει το ίδιο. Σκόραρε ένα υπέροχο γκολ μια εβδομάδα πριν στο Champions League για να βοηθήσει την ομάδα του και τα πηγαίνει καλά και στη Bundesliga. Είναι υπέροχο να βλέπεις έναν νέο παίκτη να εκτελεί τόσο καλά. Ελπίζουμε να τον απολαύσουμε ακόμα περισσότερο».

Διαβάστε επίσης: Γαλλία, το 17χρονο αστέρι γράφει ιστορία – Χαμός στην Παρί μετά την κλήση του! (vid)

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για το αν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με παίκτες όπως ο Τζουντ Μπέλινγχαμ και ο Μουσιάλα, ο Ζέντεν τόνισε πως είναι και ότι μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή για πολλά χρόνια.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ