ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
Θρίαμβος της Στουτγκάρδης, με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν! (vid)
Πεντάρα και θέαμα η Ντόρτμουντ μετά το αντίο του Ρόις (vid)
Γκολάρα ο Ρόις και ο κακός χαμός στη Βεστφαλία! (vid)
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Έχασε αλλά δεν… χάθηκε η ΑΕΚ κόντρα στην Μαρσέιγ! (vids)

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην «OPAP Arena» απέναντι στην Μαρσέιγ, με τους Γάλλους να παίρνουν τελικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Έχασε αλλά δεν… χάθηκε η ΑΕΚ κόντρα στην Μαρσέιγ! (vids)

Η ΑΕΚ φιλοξένησε στην «OPAP Arena» την Μαρσέιγ στα πλαίσια των ομίλων του Europa League. Η ομάδα του Γκατούζο ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τελικά κατάφερε να φύγει από την Ελλάδα με την νίκη και τους τρεις βαθμούς.




Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε πιο επιθετικά το παιχνίδι και στο 15′ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Ο Χαρίτ γύρισε στον Βιτίνια αλλά αυτός σούταρε… αέρα, και στην συνέχεια της φάσης το πλασέ του Κοντόγκμπια πέρασε πάνω από την εστία. Ωστόσο, δέκα λεπτά μετά έγινε το 0-1 (24′). Ο Μπεμπά εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Αθανασιάδη, και με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.



Στο 28ο λεπτό ο Γκατσίνοβιτς βρέθηκε στην γαλλική περιοχή αλλά… βούτηξε και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, ενώ δύο λεπτά μετά η ΑΕΚ απείλησε με τον Μουκουντί, αλλά ο Λόπεζ μπλόκαρε την μπάλα. Στο 31′ ο Σιμάνσκι με το κεφάλι έστειλε την μπάλα άουτ, και στο 33ο λεπτό ο Βίντα έβαλε κόντρα στο σουτ του Βιτίνια, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Από την εκτέλεση, ο Μπεμπά πήρε ξανά την κεφαλιά, αλλά αυτή την φορά τον νίκησε ο Αθανασιάδης.




ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε απέναντι στην Μαρσέιγ

Στο 45′ η Άμπραμπατ γέμισε την μπάλα, με τον Μπεμπά να διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ, και με την εκτέλεση ο Βίντα έστειλε με το κεφάλι την μπάλα άουτ. Στην επανάληψη, η ΑΕΚ στο 51′ είδε τον Λιβάι να παίρνει κεφαλιά μόνος του στην μικρή περιοχή αλλά την έστειλε στο κέντρο της εστίας, όπου ο Λόπεζ έκανε την επέμβαση. Λίγο αργότερα, στο 55′, απείλησε και ο Γκατσίνοβιτς με ένα σουτ, αλλά ξανά έδιωξε ο Λόπεζ.




Στο 62′ η Μαρσέιγ λίγο έφτασε να κάνει το 0-2 αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε την προβολη του Βιτίνια. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 80ο λεπτό, με τον Βιτίνια να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της ΑΕΚ. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η ΑΕΚ πίεσε, προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν τα κατάφερε.




Ο Λόπεζ απομάκρυνε την κεφαλιά του Τσούμπερ στο 88′, ενώ δύο λεπτά μετά σε μία φάση διαρκείας, μετά από πολλές κόντρες και σουτ η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα αλλά σε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του η μπάλα έφτασε στον Αραούχο, ο οποίος από μακριά σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλία του Λόπεζ. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις η Μαρσέιγ έκανε και το 0-2. Η ΑΕΚ «χάρισε» την μπάλα στους φιλοξενούμενους, στέλνοντάς την πλάγιο. Από την εκτέλεση, ο Βερετού έκλεψε από τον Μάνταλο και έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση. Ο Μουκουντί βρέθηκε μόνος του με τρεις αντιπάλους και δεν κατάφερε να κάνει κάτι, με τον Σαρ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στην κενή εστία.




Διαβάστε επίσης: ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ευκαιρία για Λιβάι – Δεν σκόραρε από το… μισό μέτρο! (vid)




Έτσι, η Μαρσέιγ πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου με 8 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη με 4 πόντους. Δεύτερη είναι η Μπράιτον με 7 πόντους και τελευταίος ο Άγιαξ με μόλις 2 βαθμούς.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ