ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (11/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (11/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της ημέρας. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις .

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (16:30): Η Στουτγκάρδη προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ με τον κορυφαίο σκόρερ της εξαιρετικά αμφίβολο. Με βάση ότι την Πέμπτη ο Γκιρασί (8 αγώνες, 14 γκολ!) έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν ήταν σε θέση να μπει στην ομαδική προπόνηση, εκτιμάται ότι δύσκολα θα παίξει, αλλά ξέρετε πώς πάνε αυτά κάποιες φορές. Μπορεί απλά να είναι ένα τρικ του Χένες. Προχωράμε. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από τη Χάιντενχαϊμ, σε ματς που λες ότι δεν γίνεται να μην έχει σκοράρει. Δεν είναι μόνο ότι είχε χαμένο πέναλτι με τον Σιλάς στο 57’, με το παιχνίδι στο 0-0, αλλά είχε αρκετές ευκαιρίες. Σίγουρα δεν ήταν τόσο παραγωγική όσο σε άλλες αναμετρήσεις, όμως την αδικεί ότι δεν πήρε τίποτα. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα μετά το εντός έδρας 3-2 από τη Χόφενχαϊμ όπου και εκεί αδικείται ξεκάθαρα! Ενδιάμεσα των δύο αγώνων, είχε νικήσει 1-0 την Ουνιόν Βερολίνου για το Κύπελλο Γερμανίας. Συνολικά, έχει εξαιρετική παρουσία ως τώρα στη Bundesliga. Εκτός από τον Γκιρασί που προαναφέραμε, αμφίβολος για το Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ Στοίχημα δίνεται και ο Στέντζελ, ο πρώην δεξιός μπακ της Ντόρτμουντ. Προς επιστροφή ο Βάγκνομαν (δεξί μπακ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (16:30): Η Ντόρτμουντ έχασε για πρώτη φορά στη σεζόν στη Bundesliga και διασύρθηκε με 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο «Signal Iduna Park». Δεν ήταν τόσο κακή, όμως, εν τέλει υπερίσχυσε η μεγαλύτερη ποιότητα του αντιπάλου, συν το τάιμινγκ (αποκλεισμός-σοκ από τη Σααρμπρίκεν για τους Βαυαρούς) που ήταν το χειρότερο δυνατό. Επιπλέον, όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο ντέρμπι και χάνεις 2-0 στο 9’, τότε είναι ένα θέμα και δύσκολα το γυρίζεις. Πάντως, προ ημερών, νίκησε (για δεύτερη φορά) τη Νιούκαστλ (2-0) με γκολ από τους Φούλκρουγκ (26’) και Μπραντ (79’), κάνοντας καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στους «16» του Champions League. Μεγάλη υπόθεση σε αυτόν τον όμιλο. Αμφίβολος ο Τσαν (μέσος), ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Καλύτερα είναι ο Μόρεϊ, αλλά με όσα είπε ο Τέρζιτς σου έδινε την αίσθηση πως τον προετοιμάζει για μετά τη διακοπή. Για την ιστορία, στο ίδιο γήπεδο, πέρσι, σε ματς που ήταν μπροστά με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 77’, το ματς ήρθε 3-3!

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00): Είχε κερδίσει την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και έπιασε κορυφή, αλλά μια εβδομάδα αργότερα έπεσε και πάλι απ' αυτή, αφήνοντας τη Χιρόνα να την… απολαμβάνει μόνη της. Λευκή ισοπαλία μέσα στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, σε ένα ματς που η Ρεάλ είχε την υπεροχή, είχε ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχη. Και αυτό της κόστισε στην τελική προσπάθεια, μένοντας στο 0-0. Έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Ντιμιτριέφσκι, τον τερματοφύλακα της Ράγιο, που τα έβγαλε όλα και δεν της επέτρεψε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Μεσοβδόμαδα κέρδισε την Μπράγκα με 3-0 στο Μπερναμπέου για το Champions League. Δεν έχει χάσει 15 χρόνια στην έδρα της από τη Βαλένθια, 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Εκτός οι γνωστοί Κουρτουά και Μιλιτάο, μένουν έξω και οι Θεμπάγιος, Τσουαμενί και Ρίντιγκερ που είναι τραυματίες.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00): Ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στη Βαλένθια εκτός έδρας με τη Γρανάδα, σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν κακό σε ποιότητα με ελάχιστες φάσεις. Και έμοιαζε πως θα κριθεί στο ποιος θα κατάφερνε να σκοράρει πρώτος. Ο Πεπέλου με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σημείωσε το γκολ για τις νυχτερίδες, ο Φερέιρα στο τέρμα ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και κράτησε το μηδέν για την εστία του. Με τη Βαλένθια να παίρνει μεγάλη νίκη με 1-0, αφού δεν υπήρξαν μεγάλες ευκαιρίες από καμία από τις δύο ομάδες. Οι Αλμέιδα, Αλμπέρτο Μάρι και Ντιακαμπί είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της Μαδρίτης με την Ρεάλ, σε ένα γήπεδο που η Βαλένθια δεν έχει νίκη εδώ και 15 χρόνια.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου , αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και  NBA .

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ