Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι – Σίτι: Χάαλαντ, εσείς; Τζάκσον εμείς! (vid)
Τσέλσι

Τσέλσι – Σίτι: Χάαλαντ, εσείς; Τζάκσον εμείς! (vid)

Δεν υπάρχουν τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Νίκολας Τζάκσον να ισοφαρίζει για τους «Μπλε».

12.11.2023 | 20:13

Η Τσέλσι φιλοξένησε την Μάντσεστερ Σίτι για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League. Το ματς από το πρώτο λεπτό ήταν… τρελό και συνέχισε έτσι για όλη του την διάρκεια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από νωρίς και οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά στο ματς, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να παίρνει το προβάδισμα, με εύστοχη εκτέλεση του Έρλινγκ Χάαλαντ, σε φάση που έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ από τον Νορβηγό επιθετικό στο 25ο λεπτό. Η Τσέλσι όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29′ με τον Τιάγκο Σίλβα, αλλά στο 37ο λεπτό ο Ραχίμ Στέρλινγκ έδωσε το προβάδισμα στους «Μπλε». Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι «Πολίτες» μπόρεσαν να κάνουν το 2-2 με τον Ακάνζι.

Αδιανόητο ματς και νέα ισοφάριση από την Τσέλσι με τον Τζάκσον

Στην επανάληψη ο Χάαλαντ σκόραρε άλλο ένα αμφισβητούμενο γκολ (47′), καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει κάνει χέρι πριν περάσει η μπάλα την γραμμή, αλλά η Τσέλσι μπόρεσε ξανά να ισοφαρίσει.

Στο 67ο λεπτό ο Τζάκσον πήρε το… ριμπάουντ από το σουτ του Γκάλαχερ, έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 3-3.

Διαβάστε επίσης: Το έκανε ΚΑΙ αυτό ο Χάαλαντ: Έβαλε γκολ με τα @@! (vid)

Δείτε το γκολ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version