ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ντιέγκο Κόστα: «Μου άρεσε που τους έβριζα όλους! Δεν σεβόμουν ούτε τη… μάνα μου!»

Ο Ντιέγκο Κόστα μίλησε με το χέρι στην καρδιά και θυμήθηκε την εποχή που ήταν καλός επιθετικός, αλλά κακός άνθρωπος με τη συμπεριφορά του.

Ντιέγκο Κόστα: «Μου άρεσε που τους έβριζα όλους! Δεν σεβόμουν ούτε τη… μάνα μου!»

Ο Ντιέγκο Κόστα πριν από μερικά χρόνια, όχι και τόσο πολλά πριν, ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς. Κάτι που είχε δείξει και επιβεβαιώσει με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι κυρίως. Ο Βραζιλιάνος, με ισπανικό διαβατήριο, δεν ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Ούτε από τα πιο ήρεμα.

Πολλές φορές οι αντίπαλοί του είχαν πρόβλημα μαζί του. Όχι τόσο γιατί δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν, αλλά γιατί δεν ήξεραν με ποιον τρόπο εκείνος θα… απαντούσε αν και εφόσον υπήρχε κάποια μανούρα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να φέρει στην Αλ Νασρ τον Μαρσέλο!

Ο Ντιέγκο Κόστα στην καλύτερη έβριζε και στη χειρότερη μπορούσε να χτυπήσει κάποιον αμυντικό που ήταν κοντά του. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ο έμπειρος φορ μίλησε για όλα αυτά που είχε μάθει όταν ήταν παιδί και για τα λάθη που έκανε και όλα όσα άλλαξε στην πορεία. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντιέγκο Κόστα:

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντιέγκο Κόστα:

«Όταν ήμουν πιο νέος τους έβριζα όλους. Δεν είχα κανέναν σεβασμό για κανέναν. Πόσο μάλλον για τους αντιπάλους μου. Αν είχα νεύρα έβριζα μέχρι και τη… μάνα μου. Πίστευα ότι έπρεπε να τους σκοτώσω όλους. Δεν είχα κανέναν αυτοέλεγχο. Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμένα, γιατί μεγάλωσα στους δρόμους. Δεν ήξερα πως έπρεπε να ελέγχω την ένταση που έκρυβα μέσα μου.

Από την άλλη τα παιδιά που ήταν μεγαλωμένα σε ακαδημίες ήταν τελείως διαφορετικά μαθημένα σε σχέση με εμένα. Ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και πότε. Δεν πήγα σε κάποιο “σχολείο” για να το μάθω και εγώ αυτό όταν ήμουν μικρός. Είχα μάθει και είχα συνηθίσει να βλέπω παίκτες να παίζουν με τον αγκώνα και ο ένας να χτυπάει τον άλλον στο πρόσωπο, χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα. Νόμιζα ότι αυτό ήταν το… κανονικό.

Αν είσαι παιδί και ξεφύγεις, τότε πολύ εύκολα ρίχνουν το φταίξιμο σε εσένα. Πριν από μερικά χρόνια ήμουν τελείως διαφορετικός άνθρωπος και παίκτης. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω όταν είχα νεύρα και συνήθως το έκανα με τον χειρότερο τρόπο. Τώρα το έχω βελτιώσει κατά πολύ αυτό. Ωστόσο, αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί χάρη σε αυτά τα λάθη που έκανα είμαι εδώ που είμαι τώρα», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ