ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Μάνατζερ Χάαλαντ: «Μου λένε στην Μαδρίτη είναι υπέροχα αλλά… – Θα κοστίζει ένα δις στο μέλλον»!

Η ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για την αξία του πελάτη της αλλά και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος στο Μάντσεστερ.

Μάνατζερ Χάαλαντ: «Μου λένε στην Μαδρίτη είναι υπέροχα αλλά… – Θα κοστίζει ένα δις στο μέλλον»!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, έσπασε… αμέτρητα ρεκόρ και βοήθησε την Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο αλλά και το πρώτο της Champions League. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίζει και φέτος και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνδεθεί με μία μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Χάαλαντ που μπορεί να ενεργοποιηθεί για ομάδες εκτός Αγγλίας το καλοκαίρι του 2024, αλλά η μάνατζέρ του, Ραφαέλα Πιμέντα, δήλωσε: «Ο Χάαλαντ είναι το αφεντικό της μοίρας του. Όχι μόνο τώρα, αλλά σε ολόκληρη τη ζωή του και 100%. Πρέπει να βρούμε ισορροπία μεταξύ εμάς, του συλλόγου και του παίκτη. Όλοι είμαστε στο ίδιο καράβι. Πρέπει να συζητηθούν και να χειριστούν τα πράγματα με τρόπο που θα είναι ικανοποιητικός για όλους. Νομίζω δεν είναι ανάγκη να πω πως ο Χάαλαντ κάνει ότι θέλει. Αυτό δεν ισχύει. Ο Χάαλαντ κάνει πάντα ότι είναι καλό για εκείνον και τον σύλλογο, την Μάντσεστερ Σίτι. Όταν όλοι θέλουν να κάνουν μία αλλαγή, θα γίνει. Δεν είναι ο παίκτης που θα πει “Φεύγω, αντίο, δεν θέλω να ξέρω τίποτα”. Δεν είναι έτσι. Και δεν θα γίνει επειδή ο σεβασμός έρχεται πριν από όλα. Αν του τον δώσουν, θα τον δώσει και αυτός.».

Η Πιμέντα έχει υποδείξει στο παρελθόν ότι ο Χάαλαντ μπορεί να αξίζει έως και 1 δισεκατομμύριο ευρώ στην αγορά, επεκτείνοντας το σχόλιό της λέγοντας: «Όταν μιλάω για 1 δισεκατομμύριο, μιλάω για ένα πακέτο που περιλαμβάνει τα χρόνια καριέρας, το δυναμικό πωλήσεων, εισιτήρια, φανέλες, χορηγοί, ψηφιακά και όλα όσα έρχονται και δεν υπάρχουν ακόμη. Είναι αδύνατον να πούμε πόσο κοστίζει κάθε πράγμα. Μας ρωτάτε πραγματικά πόσο κοστίζει η μεταγραφή και δεν χρειάζεται να με ρωτήσετε αυτό. Το λέει η αγορά». Χάαλαντ

Η ατζέντης του Χάαλαντ μίλησε για… όλα και για όλους

Ο Χάαλαντ έχει συμβόλαιο με τη Σίτι μέχρι το 2027, αλλά έχει υποδείξει ότι σε κάποια φάση θα αναζητηθεί μια άλλη πρόκληση. Η Πιμέντα προσέθεσε σχετικά με το ενδεχόμενο ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Κάθε φορά που πηγαίνω στη Μαδρίτη ρωτάω τους ανθρώπους πώς είναι να ζεις εκεί και πάντα μου λένε ότι είναι υπέροχο. Αλλά και σε άλλες πόλεις είναι καλά. Δεν με πιστεύετε όταν το λέω, αλλά είναι πολύ καλά στο Μάντσεστερ. Είναι φανταστικός εκεί. Φαίνεται καλά, έχει τα πάντα, ασχολείται με πολύ ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι είναι φιλικοί, ήρεμοι».

Διαβάστε επίσης: Τρομοκρατεί την Ευρώπη ο Χάαλαντ: «Φέτος η Σίτι θα τα πάει ακόμα καλύτερα!»

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα ψάχνει στην αγορά για τα μεγάλα ονόματα και δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει στρατηγική και είναι απόλυτα λογικό να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ στην κορυφή της λίστα της παραμένει ο Κιλιάν Μπαπέ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ