ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (16/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (16/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της ημέρας. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΚΥΠΡΟΣ – ΙΣΠΑΝΙΑ (19:00): Σάκος του μποξ η Κύπρος σε αυτή την προκριματική φάση. Εφτά ματς, εφτά ήττες, 2-25 τα γκολ από μια ομάδα που περιμένει να τελειώσει το… μαρτύριο. Είχαν ακουστεί φήμες περί αποχώρησης του Τιμούρ Κετσπάγια, η ομοσπονδία αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο παρά τις συνεχείς αποτυχίες. Πολλές αλλαγές στο ρόστερ, οι κλήσεις συνεχώς αλλάζουν από τον Κετσπάγια μήπως και βρει παίκτες με κίνητρα. Αλλά η κατάσταση είναι απελπιστική. Τελευταία ήττα το 4-0 από τη Γεωργία εκτός έδρας, σε ένα ματς που το ημίχρονο τελείωσε 0-0, αλλά όταν δέχτηκε το πρώτο μετά… ισοπεδώθηκε. Τελευταία νίκη έναν χρόνο πριν, στις 20 Νοεμβρίου 2022 επί του Ισραήλ με 3-2. Εκτός από τις κλήσεις είναι οι Τζιώνης, Σωτηρίου, Αρτυματάς και Ρομπέρζ.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΚΥΠΡΟΣ – ΙΣΠΑΝΙΑ (19:00): Ήθελε το δύο στα δύο απέναντι σε Σκωτία και Νορβηγία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο EURO, πέτυχε το ένα, πέτυχε και το άλλο δύο στροφές πριν από το φινάλε. Στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με τους Σκωτσέζους, τα πάντα για την πρόκριση έχουν κριθεί και πλέον παίζεται μονάχα η πρώτη θέση. Έχει δύο ματς, αυτό με την Κύπρο και την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με τη Γεωργία. Στο χέρι της φυσικά να κάνει δύο νίκες, να πάρει την πρώτη θέση και να κλείσει ιδανική την προκριματική φάση, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του φαβορί. Δεν έχει προβλήματα, πλην του τερματοφύλακα Κέπα, που είναι εκτός. Έμειναν από επιλογή έξω οι Μπαλντέ, Άνσου Φατί και Φραν Γκαρθία.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (02:00): Με το πόδι στο… γκάζι συνεχίζει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Αργεντινή. Η πρωταθλήτρια κόσμου κάνει παρέλαση μέχρι στιγμής, με τη μία νίκη να διαδέχεται την άλλη. Δεν «παίζεται» η φοβερή και τρομερή ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι, που πέρασε άνετα και από το Περού με 2-0. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και με συνολικό σκορ 7-0 μετράει η «Αλμπισελέστε», που δείχνει εξαρχής ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την προκριματική διαδικασία. Δίχως τον Γκονζάλο Μοντιέλ θα χρειαστεί να παραταχθεί κόντρα στην Ουρουγουάη η Αργεντινή. Τραυματίας ο 26χρονος αμυντικός, με τον Ορτέγκα του Ολυμπιακού να παίρνει τη θέση του στην αποστολή. Επιστρέφουν κανονικά στη διάθεση του Σκαλόνι οι Ανχελ Ντι Μαρία και Πάουλο Ντιμπάλα. Μόλις ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Αργεντινής έληξε over. Κυριαρχεί στις αναμετρήσεις με την Ουρουγουάη η Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Τρεις διαδοχικές νίκες στις μεταξύ τους συναντήσεις έχει καταγράψει το κοντέρ.

Blackjack κανόνες

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (02:00): Μεγάλη νίκη πανηγύρισε την περασμένη αγωνιστική η Ουρουγουάη. Νίκη που τη βάζει ακόμα πιο γερά στο κόλπο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τη Βραζιλία έριξε στο καναβάτσο η «Σελέστε», σε ένα ματς μάλιστα που δεν απειλήθηκε ποτέ! Απόλυτη κυρίαρχος η Ουρουγουάη που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 7 πόντους σε 4 αγωνιστικές. Σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα σε αυτή την προκριματική διαδικασία. 8-5 έχει καταγράψει μέχρι στιγμής το κοντέρ για τους φιλοξενούμενους. Ναχιτάν Ναντέζ και Μπράιαν Ροντρίγκες δε θα βρίσκονται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για το μεγάλο εκτός έδρας… ραντεβού με την Αργεντινή. Αίσθηση προκάλεσε η κλήση στην αποστολή των Φακούντο Τόρες και Κρίστιαν Ολιβέρα. Τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ουρουγουάης έληξαν over. Τελευταία φορά που οι φιλοξενούμενοι λύγισαν την Αργεντινή ήταν το μακρινό 2013!

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ