Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκαλεί τον Μέσι ο πατέρας του Ροντρίγκο – «Απίστευτο, ο άγιος που δεν τα βάζει με κανέναν»
Κόσμος

Προκαλεί τον Μέσι ο πατέρας του Ροντρίγκο – «Απίστευτο, ο άγιος που δεν τα βάζει με κανέναν»

H μονομαχία του Ροντρίγκο με τον Μέσι παίρνει νέες διαστάσεις. Στο... παιχνίδι μπαίνει και ο πατέρας του Βραζιλιάνου αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

24.11.2023 | 13:10

Το σίριαλ της λεκτικής μονομαχίας ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Ροντρίγκο συνεχίζεται. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μια έντονη λογομαχία κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή. Ο Μέσι όπως έγινε γνωστό απάντησε στο ίδιο υποτιμητικό ύφος στον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης όταν ο τελευταίος αποκάλεσε τον προκαλούσε λέγοντας του πως είναι «κακό σπυρί στον κ@λ@».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά η στιχομυθία των δύο, την οποία έφερε στο φως το αμερικανικό FOX Sports. «Είσαι μικρό παιδί, πρέπει να προσέχεις το στόμα σου, ποιον είπες δειλό;», αναφέρει ο Μέσι, ενώ με τη σειρά του ο Ροντρίγκο του απαντάει: «Δες το παιχνίδι, θα μας δείτε εκεί. Ερχόμαστε, πάμε. Είσαι δειλός». Έπειτα σε ένα φάουλ που έκανε ο pulga στον 22χρονο ανέφερε: «Γιατί με χτυπάς Λέο; Όχι έτσι, όχι» και στην συνέχεια είπε: «Είσαι ένα κακό σπυρί στον κ@λ@. Όλο μιλάς», κάτι που φυσικά εξόργισε τον Μέσι. «Πρόσεχε το στόμα σου μικρέ, βούλωσε το. Σύνελθε μικρέ. Γιατί είμαστε δειλοί; Είμαστε πρωταθλητές κόσμου. Έλα και πες το μου ξανά. Εδώ μέσα έγινα πρωταθλητής. Εδώ».

Διάβασε επίσης: FIFA Ranking: Στην Αργεντινή η κορυφή – Ανέβηκε τρεις θέσεις η Ελλάδα

Στον απόηχο του συμβάντος φαίνεται πως παίρνει θέση και ο πατέρας του Ροντρίγκο. Με ανάρτησή του στα προσωπικά του social media ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά σχολιάζοντας με ειρωνικό τρόπο την επίθεση του Μέσι στον γιο του. «Ο άγιος που δεν τα βάζει με κανέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον Μέσι και τη συμπεριφορά του.

Η ανάρτηση του πατέρα του Ροντρίγκο και το πικάρισμα στον Μέσι

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version