ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (24/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (24/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over και το Goal / Goal της ημέρας.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30): Το πλασέ του Σέλκε στο 54’ του εκτός έδρας αγώνα με την Μπόχουμ, χάρισε στην Κολωνία έναν πολύτιμο βαθμό. Γίνεται να είναι ευχαριστημένη με αυτό το αποτέλεσμα (1-1) την ώρα που παλεύει για την παραμονή; Γίνεται και με το παραπάνω! Βλέπετε, η αντίπαλός της ήταν πολύ καλύτερη και αδικείται ξεκάθαρα από το τελικό αποτέλεσμα. Οπότε, να λέει και πάλι καλά που πήρε έστω την ισοπαλία, δεν την άξιζε σε καμία περίπτωση, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων. Προφανώς, όμως, και δεν της αρκεί, παραμένει χαμηλά, ουραγός για την ακρίβεια, μαζί με την Ουνιόν Βερολίνου. Έχει μόλις μία νίκη σε 11 αναμετρήσεις, το 3-1 επί της Γκλάντμπαχ (22/10) και έτσι δεν πάει πουθενά. Για την ώρα, πάντως, παραμένει με τον Στέφεν Μπάουμγκαρτ στον πάγκο της. Εκτός με προβλήματα τραυματισμών και για το Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου οι Πέντκε (τερματοφύλακας), Φινγκράφε (αριστερό μπακ), Κρίστενσεν (μέσος), επιστρέφει ο Λιούμπισιτς (μέσος).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30): Η Μπάγερν Μονάχου πήγε να «βγάλει τα μάτια της» στο παιχνίδι με τη Χάιντενχαϊμ (4-2), αλλά «καθάρισε» στο τέλος. Προηγήθηκε με δύο γκολ του Κέιν (14’, 44’), από ισάριθμες ασίστ του Σανέ, με τον Άγγλο επιθετικό να φτάνει τα 17 σε 11 συμμετοχές στη Bundesliga! Λίγο η χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο το λάθος του Κιμ στο δεύτερο γκολ, έφεραν το 2-2 στο 70’. Βέβαια, η χαρά των νεοφώτιστων και ο προβληματισμός στην πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν κράτησαν πολύ. Το σουτ του Γκερέιρο στο 72’ και η κεφαλιά του Τσούπο-Μοτίνγκ στο 85’, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Θυμίζουμε, είχε προηγηθεί το επιβλητικό 4-0 επί της Ντόρτμουντ μέσα στο «Signal Iduna Park», την ώρα που η ομάδα του Τούχελ εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι (-2) της επίσης αήττητης Λεβερκούζεν. Σίγουροι απόντες ο Μουσιάλα (μεσοεπιθετικός) και ο Ντε Λιχτ (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ (22:00): Ήταν αδύνατον για την ίδια να μείνει το μυαλό της στην ήττα από τη Μίλαν για το Champions League. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μεγάλες ομάδες τύπου Παρί Σεν Ζερμέν, θέλουν άμεσα την επόμενη αναμέτρηση προκειμένου να ξεσπάσουν και να αλλάξουν την ψυχολογία τους κι αυτό έκανε, με τη Ρεμς να «πληρώνει τη νύφη». Οι πρωταθλητές Γαλλίας κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας αυτό το επικίνδυνο τεστ εκτός έδρας και τελικά καθάρισε ο Εμπαπέ. Ο μεγάλος σούπερ-σταρ άνοιξε το σκορ στο 3’, ο ίδιος παίκτης το «κλείδωσε» το παιχνίδι στο 59’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στο 82’ ολοκληρώθηκε η… σεμνή τελετή με τον Γάλλο να φτάνει στο χατ-τρικ. Τα δυσάρεστα νέα για τον Λουίς Ενρίκε ήρθαν με τους τραυματισμούς των Μαρκίνιος και Ζαΐρ Εμερί, που δεν υπολογίζονται για το αποψινό με τη Μονακό. Ακολουθεί ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς στο Champions League, εντός έδρας κόντρα στη Νιούκαστλ.

Βασική στρατηγική Blackjack

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ (22:00): Φρόντισε να ξεπεράσει την κακή εμφάνιση και την ήττα στην έδρα της Λιλ η Μονακό, καθώς «απάντησε» με την εντός έδρας νίκη της κόντρα στην Μπρεστ με 2-0, αλλά πριν αρχίσει η διακοπή για τις εθνικές ομάδες είχε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πισωγύρισμα. Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Χάβρη και έχασε μυθικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο η απόδοση του συνόλου του Άντι Χίτερ έπεσε κατακόρυφα. Τελικά, μπορεί να αισθάνεται και απόλυτα τυχερή που πήρε τον βαθμό, καθώς στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Χάβρη είχε την ευκαιρία με πέναλτι να πάρει τη νίκη, αλλά ο γκολκίπερ Κεν, μπλόκαρε(!) την μπάλα από την εκτέλεση του Γκραντσίρ. Έστω και με αυτόν τον τρόπο κράτησε το μηδέν σε δεύτερο συνεχόμενο ματς. Σημαντικές οι απουσίες των Μποαντού, Σαλισού, Εμπολό και Κάιο Ενρίκε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ