ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Όταν η Παρί… γκαζώνει κανένας δεν γλυτώνει! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε ακόμη μία σημαντική εντός έδρας νίκη, επικρατώντας της Μονακό με σκορ 5-2 για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Όταν η Παρί… γκαζώνει κανένας δεν γλυτώνει! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα είχε βρει δύσκολα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μονακό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1. Για 70 λεπτά. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε μόλις… γκάζωσαν για τα καλά έκαναν επίδειξη της κλάσης και της δυναμικής τους! Έτσι, επικράτησαν με σκορ 5-2 των Μονεγάσκων.

Πολύ καλή η εικόνα των φιλοξενούμενων μέχρι και το 70ο λεπτό. Όμως, πλήρωσαν πολύ ακριβά τα αμυντικά τους κενά. Μέτριο βράδυ για τον Κιλιάν Μπαπέ που είδε τον Ουσμάν Ντεμπελέ να του κλέβει λίγη από τη δόξα με το γκολ και τη εμφάνισή του!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όλα έδειχναν πως αυτοί που θα είχαν δύσκολο έργο θα ήταν οι τερματοφύλακες και αυτοί που θα… γούσταραν με αυτό που θα έβλεπαν θα ήταν όλοι εκείνοι στις εξέδρες και στις τηλεοράσεις. Έτσι και έγινε. Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές φάσεις, λάθη, γκολ και χαμένες ευκαιρίες.

Η πρώτη εξ αυτών ήρθε στο 7′ από τον Μπαπέ. Ο 24χρονος επιθετικός πέρασε σαν σταματημένο τον προσωπικό του αντίπαλο. Το πλασέ του ήταν καλό, όμως, όχι ιδανικό για να νικήσει τον κίπερ της Μονακό. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις καλές στιγμές με την κεφαλιά του Μαγκασά, ο οποίος όντας ολομόναχος έπιασε την κεφαλιά, όμως, η μπάλα σταμάτησε στον Ντοναρούμα.

Οι γηπεδούχοι από τα δεξιά κατά κύριο λόγο έκαναν παιχνίδι και έφταναν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Όμως, το γκολ της Παρί δεν μπήκε από τον Μπαπέ που… ταλαιπωρούσε την μπάλα αλλά από τον Ράμος. Στο 18′ ο Κον δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα με τον Πορτογάλο φορ να παραμονεύει και από κοντά να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η χαρά τους, όμως, δεν κράτησε πολύ, παρά μόνο τέσσερα λεπτά. Όταν ο Ντοναρούμα δέχτηκε πίεση από τους παίκτες της Μονακό, άργησε να διώξει και έπειτα η μπάλα πήγε στον Μιναμίνο με τον Ιάπωνα από κοντά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πτοήθηκε και είχε μερικές καλές στιγμές με τον Μπαπέ ως κύριο εκφραστή της. Όμως, ο Γάλλος στράικερ δεν ήταν σε καλό βράδυ. Παρόλα αυτά ήταν εκείνος που έκανε το 2-1 στο 39′ όταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ντεμπελέ σε κακό διώξιμο του Μαγκασά που αντί να βρει μπάλα βρήκε τον Γάλλο εξτρέμ!

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν είχε καμία φάση με το πρώτο. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν χώρους για να παίξουν γρήγορα, απλά και αποτελεσματικά. Οι παίκτες της Μονακό έδειχναν ικανοί για τα πάντα και ας ήταν πίσω στο σκορ. Ωστόσο, όλα άλλαξαν για τα καλά από το 70′ ως το 72′. Αυτό το μικρό μπλακ άουτ ήταν αρκετό για τους Παριζιάνους, ώστε να σημειώσουν δύο τέρματα και να… σκοτώσουν το παιχνίδι. Το 3-1 έγινε από τον Ντεμπελέ, ο οποίος κατέβασε υπέροχα την μπάλα και με δυνατό σουτ από δύσκολη γωνία νίκησε τον Κον με τον Βιτίνια στο 72′ να… ζωγραφίζει με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής.

Η Μονακό αντέδρασε και έδειξε ότι έχει ζωή όταν μείωσε με τον Μπαλογκάν στο 75′. Παρόλα αυτά στην ουσία τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει με τον Κόλο Μουανί στο 90+6′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ