Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΜακΆλιστερ: «Παραλίγο να με πάρει ο ύπνος όταν έδινε οδηγίες ο Κλοπ»!
Home Page

ΜακΆλιστερ: «Παραλίγο να με πάρει ο ύπνος όταν έδινε οδηγίες ο Κλοπ»!

Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ αποκάλυψε πως παραλίγο να τον πάρει ο ύπνος, όταν ο Γιούργκεν Κλοπ τους μιλούσε για το ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

26.11.2023 | 22:10

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ της αναμέτηρησης, αλλά ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ σκόραρε στα τελευταία λεπτά του ματς για το τελικό 1-1. Μετά το παιχνίδι, ο ΜακΆλιστερ αποκάλυψε την εξάντληση που νιώθει στην ομάδα, όπως και άλλοι συμπαίκτες του, αφού πολλοί παίκτες επέστρεψαν αργά μέσα στην εβδομάδα λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ειλικρινά, είναι τόσο δύσκολο να παίξεις έτσι», είπε ο ΜακΆλιστερ στο «LFC TV» μετά τον αγώνα. «Χθες ήμασταν σε μια συνάντηση μιλώντας για την Μάντσεστερ Σίτι και τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε, και δεν μπορούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Είναι πολύ δύσκολο. Jet lag, μακρινό ταξίδι, αλλά αυτό είναι. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο, αυτό θέλουμε, να νικάμε, και γι’ αυτό κάναμε το καλύτερό μας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αυτό περιμέναμε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαν την περισσότερη κατοχή αλλά δεν είχαν πολλές ευκαιρίες».

Ο ΜακΆλιστερ πήγε να κοιμηθεί όταν μιλούσε ο Κλοπ

Ο ΜακΆλιστερ έπαιξε και  τα 90 λεπτά στη νίκη της Αργεντινής επί της Βραζιλίας στο Μαρακανά το βράδυ της Τρίτη. Η φετινή σεζόν αποδείχθηκε ιδιαίτερα κουραστική για την αποστολή της Λίβερπουλ, η οποία επιλέχθηκε να παίξει το μεσημέρι του Σάββατο μετά από όλες τις διακοπές για τα ματς των Εθνικών ομάδων, προς τη δυσαρέσκεια του Γιούργκεν Κλοπ.

Διαβάστε επίσης: Καφού: «Βραζιλιάνοι, μην πάτε στην Premier League! Έτσι δεν θα πάρουμε ποτέ Mundial»

Με δύο νίκες και μια ισοπαλία στο Έτιχαντ, η Λίβερπουλ θα νιώθει κάποια ανακούφιση, αλλά δεν μπορεί να ρίξει την απόδοσή της καθώς κάθε παιχνίδι μετράει και φέτος στο Πρωτάθλημα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version