ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Άνταμς: «Αν είχε τον Έμερι αντί του Αρτέτα η Άρσεναλ θα ήταν Πρωταθλήτρια»!

Ο θρύλος της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς, σε δηλώσεις του τόνισε πως η Άρσεναλ θα είχε κατακτήσει πέρσι το Πρωτάθλημα αν είχε στον πάγκο τον Έμερι αντί του Αρτέτα.

Άνταμς: «Αν είχε τον Έμερι αντί του Αρτέτα η Άρσεναλ θα ήταν Πρωταθλήτρια»!

Σύμφωνα με τον θρύλο της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς, οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να είχαν κατακτήσει τον τίτλο της Premier League την περασμένη σεζόν αν ο Ουνάι Έμερι ήταν ο προπονητής τους. Αντί γι’ αυτό, ο Μικέλ Αρτέτα οδήγησε την ομάδα από τον πάγκο του Emirates Stadium καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν 2022-23, αλλά απέτυχε να εκμεταλλευτεί τις 248 μέρες που βρέθηκε στην κορυφή.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ομάδα του υπέστη τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία εννέα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, επιτρέποντας στην Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα να εκμεταλλευτεί αυτά τα «στραβοπατήματα» να κατακτήσει τον τίτλο για τρίτη συνεχή σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Άνταμς, αν είχε αναλάβει τους «Κανονιέρηδες» ο νυν προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, η κατάληξη θα μπορούσε να ήταν διαφορετική.

Άρσεναλ

Ο Έμερι θα είχε οδηγήσει την Άρσεναλ στην κορυφή

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «talkSPORT»: «Την περασμένη χρονιά, εάν ήταν προπονητής μας ο Ουνάι Έμερι, ίσως ειχαμε κερδίσει τον τίτλο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να διαδεχθείς τον Αρσέν Βενγκέρ, όπως όταν ο Μπρούς Ρίοχ ακολούθησε τον Τζορτζ Γκράχαμ το 1995. Αγαπώ τον Αρτέτα. Αγαπώ το πάθος και τον ενθουσιασμό. Πάντα έλεγα ότι δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία και ίσως πρέπει να προσθέσει στο επιτελείο του κάποιον που την έχει. Μιλάω για το να φτάσει μέχρι την γραμμή του τερματισμού την περασμένη σεζόν. Όλοι κάνουμε λάθη και δεν είμαστε τέλειοι. Ίσως δεν έκανε σωστο ροτέισον νωρίς στην περσινή σεζόν. Οι παίκτες… ξέμειναν από ενέργεια, όπως ο Σάκα. Νομίζω ότι τα πηγαίνει καλά».

Διαβάστε επίσης: Ο Έμερι βάζει… φρένο στις ορέξεις της Άρσεναλ – «Δεν πάει πουθενά ο παίκτης μου»

Από την άλη μεριά, είναι γεγονός ότι η Άστον Βίλα έχει μια εκπληκτική πορεία από την ημέρα που την ανέλαβε ο Ουνάι Έμερι, αφού έχει συγκεντρώσει 77 βαθμούς στα 33 του πρώτα παιχνίδια στην Premier League, όταν η ομάδα είχε μόλις 44 στα 38 τελευταία παιχνίδια πριν αναλάβει ο έμπειρος τεχνικός.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ