ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (27/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (27/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over και το Goal / Goal της ημέρας.

ΦΟΥΛΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00): Δεν είχε καλή εικόνα η Φούλαμ απέναντι στην Άστον Βίλα, στο «Βίλα Παρκ» και γνώρισε αναμενόμενη ήττα (3-1). Είχε κάποιες λιγοστές καλές στιγμές, αλλά στο 64’ (3-0) όλα είχαν κριθεί και απλώς μείωσε στο 70’ με το τέρμα του Χιμένες. Γενικά φέτος δεν είναι στο περσινό επίπεδό της, πολύ μακριά από αυτό, για την ακρίβεια. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και την ίδια ώρα έχει μείνει για τέσσερις αγώνες μακριά από τις νίκες. Σε αυτό το διάστημα, έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, το 1-1 εκτός έδρας με την Μπράιτον. Τελευταία νίκη της ήταν το 3-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ακόμη κι έτσι, πάντως, τον στόχο της, λογικά, δεν θα έχει πρόβλημα να τον πετύχει. Μεγάλη απώλεια ο Παλίνια (μέσος), συμπλήρωσε 5 κίτρινες κάρτες και θα λείψει από το Φούλαμ – Γουλβς. Από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της, αν όχι ο πιο ποιοτικός. Εκτός και οι τραυματίες Ντιόπ (κεντρικός αμυντικός), Τραορέ (εξτρέμ), Μουνίθ (επιθετικός), Φρανσουά (μέσος), την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τόσιν (κεντρικός αμυντικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΦΟΥΛΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00): Η Γουλβς πήρε μία τεράστια νίκη επί της Τότεναμ (2-1). Όχι μόνο λόγω του αντιπάλου και της ποιότητάς του, αλλά και γιατί έχανε μέχρι το 90’! Στο 91’ ισοφάρισε με τον Σαράμπια και στο 97’, από ασίστ του Σαράμπια και γκολ του Λεμινά «ήρθε» το 2-1! Ίσως να της το… χρωστούσε η τύχη για το περασμένο παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που έχασε (με το ίδιο σκορ) με πέναλτι στο 100’! Οι 3 από τις 4 νίκες της στο πρωτάθλημα είναι με 2-1: Μπόρνμουθ εκτός, Μάντσεστερ Σίτι εντός. Γενικά, πάντως, αν και δεν έχει την ομάδα και την ποιότητα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) προηγούμενων ετών, δεν πρόκειται να μπλέξει, τη δουλειά της την έχει κάνει μια χαρά ως τώρα. Πλήγμα για τους «λύκους» η απουσία του φορμαρισμένου Νέτο (εξτρέμ), δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του. Τιμωρημένος ο στόπερ Ντόουσον, εκτός είναι και οι Φρέιζερ (επιθετικός), Χοτζ (μέσος), ίσως να είναι έτοιμος ο Λεμινά (μέσος) παρά τον τραυματισμό στον αστράγαλο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΧΙΡΟΝΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Το όνειρο συνεχίζεται για τη Χιρόνα. Ή αλλιώς; Το… θαύμα που έχει καταφέρει έως τώρα. Γιατί περί ποδοσφαιρικού θαύματος πρόκειται αυτό που έχει κάνει έως τώρα. 13 παιχνίδια, 34 βαθμοί, με 11 νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα σε 13 παιχνίδια. Με 31 γκολ και την καλύτερη επίθεση στη La Liga. Με πολλές ανατροπές σε αποτελέσματα, ακόμα μία έκανε πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Αλβάρο άνοιξε το σκορ για τη Βαγεκάνο, αλλά και αυτή έπεσε… θύμα της Χιρόνα. Ο τρομερός Ντόβμπικ το 1-1 στο 42', ο Σάβιο στο 65' το 2-1 για τη Χιρόνα, που τρέχει σερί πέντε νικών συν μία ακόμα στο Κύπελλο. Από την αρχή της σεζόν η Χιρόνα δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα ματς, στο 0-3 από τη Ρεάλ που είναι και η μοναδική της ήττα. Απέναντι στην Μπιλμπάο δεν έχει Σάβιο, Γκαρσία, Χουάν Κάρλος, Βίγια και Λόπες.

Ρουλέτα συστήματα

ΧΙΡΟΝΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Εξαιρετικά έκλεισε τις υποχρεώσεις της και πήγε στη διακοπή η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Κατάφερε να ξεπεράσει την ήττα από την Μπαρτσελόνα και την ισοπαλία με τη Βαλένθια και έκανε το τρία στα τρία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.  Αρχικά 2-1 απέναντι στην Ρούμπι εκτός έδρας για το Κύπελλο, στη συνέχεια ήταν εντυπωσιακή κυρίως επιθετικά στα ματς με Βιγιαρεάλ (νίκη με 3-2 στο «Θεράμικα») και Θέλτα (εντός έδρας 4-3). Σκοράρει πολύ, έχει θέματα στην άμυνα για τα οποία «θα πρέπει να δουλέψουμε ιδιαίτερα παίζοντας σε μία τέτοια έδρα», όπως παραδέχτηκε ο Βαλβέρδε ενόψει του αγώνα με τη Χιρόνα. Σίγουρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στο… θαύμα της φετινής La Liga, εκτός οι Ερέρα, Γιούρι και Γεράι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ