ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Σίτι – Λειψία: Ανατροπή… Πρωταθλήτριας (vid)

Λίγες ομάδες μπορούν και επιστρέφουν από το εις βάρος τους 2-0. Μία από αυτές είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι (3-2 τη Λειψία).

Σίτι – Λειψία: Ανατροπή… Πρωταθλήτριας (vid)

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι είδαν αυτούς της Λειψίας να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο όμως δεν πίστεψαν ποτέ πως θα έχαναν. Οι «Πολίτες» βρήκαν τις απαντήσεις και έκαναν την απόλυτη ανατροπή φθάνοντας στο 3-2 και στο 5 στα 5 στον όμιλό τους χάρις το γκολ του Άλβαρεζ στο 87′. Έγραψε ιστορία ο Χάαλαντ. Εξαιρετικός ο Οπεντά για τους φιλοξενούμενους.

To ματς

Η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League έφερε αντιμέτωπες τις Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία. Αμφότερες με το πέρας των 4αρων αγώνων σφράγισαν το εισιτήριο τους στην επόμενη φάση του θεσμού. Το μόνο που λείπει πλέον είναι να δούμε ποια από τις δύο θα τερματίσει πρώτη και ποια δεύτερη στον κοινό τους όμιλο. Η αποψινή τους κόντρα αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αμφότερες προέρχονταν από αρνητικά αποτελέσματα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι δύο ομάδες ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες και να δώσουν χαρά στο κοινό τους. Περισσότερο η Μάντσεστερ Σίτι που έπαιζε και εντός έδρας και μπροστά της ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Τότεναμ. Η Λειψία μπορεί να ήταν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης όμως ήταν αυτή τελικά που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 13′ η άμυνα των «Πολιτών» αντέδρασε λανθασμένα, ο Οπέντα βγήκε στην κόντρα και με ψυχραιμία νίκησε τον Έντερσον γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχοντας πάρει την… κρυάδα προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Έβαλαν κάτω τη μπάλα, δημιούργησαν φάσεις όμως καμία δεν είχε θετική κατάληξη, με τη Λειψία να διατηρεί με ευκολία το προβάδισμα. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους «Πολίτες», στο 33′ ήρθε ένα ακόμη σοκ. Ο Οπέντα βγήκε ξανά στην αντεπίθεση, έφθασε σε κλάσματα του δευτερολέπτου στην περιοχή της Σίτι και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 παγώνοντας τελείως το Έτιχαντ. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι βγήκε αποφασισμένη για να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Η αντεπίθεση των γηπεδούχων ξεκίνησε με τη σέντρα με την πίεση να γίνεται αμέσως αισθητή στην περιοχή της Λειψίας. Στο 53′ οι «Πολίτες» κυκλοφόρησαν έξοχα τη μπάλα, ο Φόντεν πέρασε στον Χάαλαντ και ο Νορβηγός από θέση τετ α τετ νίκησε τον πορτιέρο της Λειψίας κάνοντας το 1-2. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 40 του Χάαλαντ στον θεσμό.

Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Πεπ να τρέξει κι άλλο και να κυνηγήσει την ισοφάριση. Αυτή τελικά δεν άργησε να έρθει με το δεύτερο τέρμα της Σίτι να σημειώνεται στο 70′. Δράστης αυτή τη φορά ο Φόντεν με τον Άγγλο επιθετικό να ολοκληρώνει ιδανικά την προσπάθεια του Γκβάρντιολ. Οι γηπεδούχοι έχοντας το 2-2 συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας την απόλυτη ανατροπή. Το γκολ που άλλαξε τα πάντα στο ματς ήρθε στο 87′ από τον χαρισματικό Χούλιαν Άλβαρεζ. Η Σίτι έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη που της έδωσε τη πρωτιά στον όμιλο!

 











 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ