ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Ντόρτμουντ όλα τα μπορεί: Άλωσαν το Μιλάνο οι Γερμανοί! (vids)

H Μπορούσια Ντόρτμουντ πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μίλαν, επικρατώντας με σκορ 3-1 και κλείδωσε έτσι την πρόκριση.

Η Ντόρτμουντ όλα τα μπορεί: Άλωσαν το Μιλάνο οι Γερμανοί! (vids)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γι’ ακόμη μία σεζόν δείχνει ότι είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Είτε εντός, είτε εκτός της Γερμανίας. Ωστόσο, αυτό που βλέπουν και παραδέχονται όλοι είναι ότι φέτος οι Βεστφαλοί μοιάζουν -για την ώρα- πιο ώριμοι από άλλες φορές.

Οι Γερμανοί επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Μίλαν στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και παράλληλα πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση από νωρίς έδειχνε ότι δεν θα ήταν εύκολη ή απλή. Για καμία από τις δύο ομάδες. Μόλις στο 6′ η Μίλαν κέρδισε πέναλτι. Ο Ζιρού ήταν εκείνος που ανέλαβε την εκτέλεσή του. Ωστόσο, ο πιο έμπειρος παίκτης των Ιταλών δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Γερμανών και αστόχησε.

Δεν πέρασαν πολλά λεπτά, όπου οι Γερμανοί… πλήρωσαν τους Ιταλούς με το ίδιο νόμισμα. Με πέναλτι. Η διαφορά τους ήταν ότι ο Ρόις ήταν εύστοχος και έδωσε το προβάδισμα στους Βεστφαλούς στο 11′. Οι φιλοξενούμενοι και σε άλλες φάσεις φέτος έχουν δείξει ότι όταν είναι μπροστά στο σκορ μπορούν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Η Μίλαν από νωρίς έπρεπε να ανεβάσει τόσο τις γραμμές της, όσο και τον ρυθμό της για να φέρει το ματς στα ίσα. Οι Μιλανέζοι πίεζαν και είχαν μερικές καλές στιγμές, όμως, το 1-0 υπέρ των Βεστφαλών δεν άλλαζε. Μέχρι και το 37′ όταν ο Τσικουέζε εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Καλάμπρια και έφερε το ματς στα ίσα!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε το πρώτο: δηλαδή με γκολ. Και πάλι ήταν οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ εκείνοι που πανηγύρισαν. Στο 59′ οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν με ακρίβεια και ταχύτητα την μπάλα και έτσι ο Γκίτενς από κοντά έκανε το 2-1 για την ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ. Η Μίλαν πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε και να βγει στην αντεπίθεση μάζεψε για τρίτη φορά την μπάλα από την εστία της.

Το 3-1 υπέρ των Γερμανών έγινε από τον Αντεγέμι στο 69′ και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους που έδειχναν να πατάνε καλύτερα στα πόδια τους και να βγαίνουν νικητές από τις περισσότερες μονομαχίες. Από την άλλη πλευρά οι Μιλανέζοι δεν είχαν την εικόνα που θα περίμενε κάποιος από εκείνους, μιας και λόγω άγχους τα λάθη τους εκτός από πολλά αρκετές φορές ήταν και απλά.













Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ