ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μπαρτσελόνα – Πόρτο: Οι «Δράκοι» την… πάτησαν από το αίμα τους (vid)

Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ πλήγωσαν τους συμπατριώτες τους και χάρισαν μια σπουδαία νίκη στην Μπαρτσελόνα (2-1 την Πόρτο).

Μπαρτσελόνα – Πόρτο: Οι «Δράκοι» την… πάτησαν από το αίμα τους (vid)

H Πόρτο έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα αλλά οι Καταλανοί βρήκαν τις λύσεις. Ο Τσάβι είχε την τύχη να δει τους Φέλιξ – Κανσέλο σε εξαιρετική κατάσταση. Οι δύο Πορτογάλοι πέτυχαν γκολάρες και χάρισαν με ανατροπή μια πολύ σημαντική νίκη στους «μπλαουγκράνα».

Το ματς

Η νίκη της Σαχτάρ λίγο νωρίτερα επί της Αντβέρπ έκανε δύσκολα τα πράγματα και για τους δύο. Μπαρτσελόνα και Πόρτο ήξεραν εξαρχής απόψε πως η ομάδα που θα πατούσε γερά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Οι «Δράκοι» πήγαν στη Βαρκελώνη με σκοπό να κάνουν τη ζημιά στην προβληματική Μπαρτσελόνα του Τσάβι. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία με τη Ράγιο Βαγιεκάνο το Σάββατο όμως η αποψινή αποστολή τους έμοιαζε αρκετά δύσκολη έχοντας απέναντί τους μια πολύ καλή ομάδα.

Μπαρτσελόνα και Πόρτο από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν πως θα έπαιζαν χωρίς να έχουν καμία σκοπιμότητα. Η πορτογαλική ομάδα πίεσε την αντίπαλό της και ζήτησε το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο ματς. Με τη σειρά της η Μπαρτσελόνα κράτησε περισσότερο τη μπάλα και με τους Ραφίνια και Ζοάο Φέλιξ δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην εστία των «Δράκων».

Το γκολ πάντως ήρθε πρώτα από την Πόρτο! Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο γήπεδο, σφυροκόπησαν την εστία του Πένια και ο Πέπε από κοντά έκανε το 1-0. Η απάντηση της Μπαρτσελόνα στο σοκ ήταν όμως άμεση. Στο 32′ ο Ζοάο Κανσέλο με εκπληκτική ατομική ενέργεια πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά από την αντίπαλό της. Οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και  έδειξαν να πλησιάζουν περισσότερο στο γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Αυτό τελικά ήρθε στο 57′. Κανσέλο και Φέλιξ συνδυάστηκαν υπέροχα και ο δεύτερος με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-1 υπέρ της ομάδας του ανατρέποντας το αρχικό σκορ.

Στο τελευταίο μισάωρο οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να πετύχουν κι άλλα τέρματα και να δώσουν νέα τροπή στον αγώνα. Η μπάλα όμως δεν τους έκανε το χατίρι. Το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη και συνάμα την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Πόρτο έμεινε στους εννέα βαθμούς και ισοβαθμεί με την Σαχτάρ.

 





Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ