ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Νιούκαστλ, ήσουν καλή… Αλλά στο τέλος μιλάει η Παρί! (vids)

Η Νιούκαστλ ήταν πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη, όμως, η Παρί Σεν Ζερμέν ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι του Μπαπέ στο 97'.

Νιούκαστλ, ήσουν καλή… Αλλά στο τέλος μιλάει η Παρί! (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε τις φάσεις. Είχε τις καλύτερες στιγμές. Ωστόσο, η Νιούκαστλ ήταν αυτή που είχε το γκολ και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το 97′. Τότε ήταν οι Γάλλοι που κέρδισαν ένα αυστηρό πέναλτι (μέσω του VAR) με τον Κιλιάν Μπαπέ να κάνει το 1-1 που έμεινε ως το τέλος στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε με τον… αέρα που χρειάζεται μία γηπεδούχος ομάδας σε τέτοια παιχνίδια. Οι Γάλλοι με όπλο τον κόσμο τους, αλλά και την ταχύτητά τους έδειξαν στη Νιούκαστλ ότι θα πρέπει να μείνει αρκετά πίσω, ώστε να τους περιορίσει. Αυτό δεν ήταν και τόσο δύσκολο για τους Άγγλους που έχουν μάθει να παίζουν πιο πίσω και να περιμένουν να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση. Όπως και έγινε.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τα πρώτα 10-15 λεπτά ξεκίνησαν να βγαίνουν ολοένα και περισσότερο από το… καβούκι τους. Μάλλον σε αυτό βοήθησε και η ευκαιρία του Ίσακ στο 12. Ο Αλμιρόν γύρισε από τα αριστερά και ο Σουηδός στράικερ από καλή θέση μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό που δεν κατάφερε να το κάνει τότε ο ταλαντούχος στράικερ το έκανε λίγο αργότερα και πήρε την εκδίκησή του. Στο 24′ ο Αλμιρόν σούταρε έξω από την περιοχή της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ντοναρούμα να μην μπλοκάρει, αλλά, ούτε να διώχνει μακριά. Έτσι, ο Ίσακ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιταλού κίπερ. Από εκεί και πέρα η Παρί Σεν Ζερμέν είχε υπό την κατοχή της την μπάλα, αλλά χωρίς να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Μπαπέ ήταν καλά κλεισμένος και έτσι δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα στο πρώτο 45λεπτο. Όπως άλλωστε και ο Ντεμπελέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας στα πόδια της. Οι παίκτες του Ενρίκε έφταναν σχετικά εύκολα μέχρι την περιοχή της Νιούκαστλ. Αλλά από εκεί και πέρα ξεκινούσαν τα δύσκολα, αφού δεν μπορούσαν με τίποτα να πατήσουν περιοχή. Μία από τις λίγες φορές που τα κατάφεραν ήταν στο 55′ όταν μετά από αναμπουμπούλα ο Μπαπέ έκανε κάτι σαν… γυριστό. Αλλά η μπάλα δεν πήγε καν προς την εστία του Πόουπ.

Η είσοδος του Μπαρκολά στο παιχνίδι άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Μπαπέ είχε έναν πιο ελεύθερο ρόλο με τον νεαρό στράικερ να έχει χώρο για να πάρει προσπάθειες. Η πρώτη εξ αυτών ήταν στο 66′ με τον Μπαπέ να τον βρίσκει από τα δεξιά, αλλά ο 21χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Πόουπ από κοντά. Το ίδιο συνέβη λίγο αργότερα με τον ίδιο παίκτη να παίρνει την μπάλα στα πόδια του, μετά από εκπληκτικό τακουνάκι του Μπαπέ. Όμως, το πλασέ του ήταν άστοχο και κατέληξε έξω!

Στο 82′ ήταν η στιγμή του Ντεμπελέ από καλή θέση να στείλει την μπάλα έξω με τον Μπαπέ να έχει και αυτός μία καλή προσπάθεια στο 88′ όταν ξέφυγε από τον Σαρ, σούταρε, η μπάλα πήγε στον Πόουπ, επέστρεψε σε εκείνον με το δεύτερο σουτ του να καταλήγει για ελάχιστα εκατοστά έξω. Στο τέλος, όμως… μίλησε η Παρί με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι σε χέρι του Λιβραμέντο (με την μπάλα πρώτα να βρίσκει στο στήθος του) και το VAR να δείχνει… πέναλτι.

Ο Μπαπέ δεν αστόχησε και έτσι έκανε το 1-1 από τα έντεκα βήματα στο 97′. Με το 1-1 να μένει ως το τέλος.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ