ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Επόμενη στάση Φρανκφούρτη για τον ΠΑΟΚ. Άλλη μια πρόκληση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που φιλοξενείται από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League (22:00).

Μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Ντέρμπι κορυφής στο Deutsche Bank Park, με την ομάδα του Ραζβάβ Λουτσέσκου να θέλει να φύγει με την πρωτιά από τη Γερμανία. Στην κορυφή με 10 πόντους μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ, που έχει ήδη σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Εξαιρετική η μέχρι τώρα πορεία των «ασπρόμαυρων» στην εφετινή διοργάνωση. Εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου που θα έχουν και την υποστήριξη των οπαδών τους στο Deutsche Bank Park. Πάνω από 5.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου του βορρά αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο της Φρανκφούρτης για το μεγάλο… ραντεβού με την Αίντραχτ. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, από τους εκλεκτούς του Ρουμάνου τεχνικού απουσιάζει ο Ράχμαν Μπάμπα, ενώ για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε στις επιλογές ο Μάρκος Αντόνιο, με τον Βραζιλιάνο χαφ να παίρνει την πρώτη «γεύση» από την αποστολή του συλλόγου. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας, Σαμάτα, Τζίμας.

Ασφαλώς, το έργο του ΠΑΟΚ μόνο εύκολο δε θα είναι. Την πρωτιά θέλει και η Άιντραχτ και είναι αποφασισμένη να την πάρει. Στους εννιά πόντους μετά από τέσσερις αγωνιστικές οι «Αετοί», που θέλουν να προκριθούν ως πρώτοι στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Παραπατάει στα τελευταία ματς του γερμανικού πρωταθλήματος η Άιντραχτ. Μετά την ισοπαλία με τη Βέρντερ Βρέμης, ήρθε και η εντός έδρας ήττα από τη Στουτγκάρδη. Ο Τόπμελερ δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό του στόπερ, Κοχ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ρόντε και Χάουγκε. Δύσκολα θα προλάβει ο Τσάντλερ, εκτός λίστας ο βασικός στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, Μαξ.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ