ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε μπαλάρα για ένα ημίχρονο αλλά δεν αρκούσε! (vids)

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτερος αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Βιγιαρεάλ μέσα στην Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε μπαλάρα για ένα ημίχρονο αλλά δεν αρκούσε! (vids)

Ο Παναθηναϊκός ήταν τρομερός για ένα ημίχρονο απέναντι στην Βιγιαρεάλ, αλλά δεν αρκούσε για να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Έτσι, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς γνώρισε την ήττα με 3-2 και είναι στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς στον όμιλο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα μεγάλο λάθος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έκανε κακό κοντρόλα αλλά την τελευταία στιγμή κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του (4′). Στο 8ο λεπτό ο Πέρεθ δοκίμασε από μακριά το πόδι του, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω στον Ρέινα και στην συνέχεια υπήρξε και οφσάιντ στην φάση.




Στο 18′ ο Φόι σούταρε με το αριστερό, με την μπάλα να καταλήγει μακριά από την εστία του Παναθηναϊκού. Έντεκα λεπτά μετά, η Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ με τον Μπαένα, ο οποίος σκόραρε μετά την καταπληκτική κούρσα του Άκομαχ από τα δεξιά.

Στο 33′ ο Κομεσάνια έκανε ένα πολύ όμορφο σουτ, κέρδισε τον Μπρινιόλι και διαμόρφωσε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.




Στην επανάληψη, με το… καλημέρα ο Μοράλες δαμόρφωσε το 3-0, καθώς ο Μπαένα έκλεψε από το μεγάλο λάθος του Αράο και έδωσε την ασίστ. Ο Παναθηναϊκός απείλησε ξανά στο 53′ με τον Σπόραρ, ο οποίος είδε τον Ρέινα να μπλοκάρει το σουτ του από το πλάι, ενώ έξι λεπτά μετά ο Αϊτόρ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, μετά την παρέμβαση του VAR.




Στο 64′ ο Ισπανός κέρδσε και πέναλτι, το οποίο δόθηκε ξανά μετά από την παρέμβαση του VAR. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Ο Παλάσιος ήταν αυτός που πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά μετά (70′) ο Ιωαννίδης έκανε μία πολύ όμορφη κούρσα και έδωσε στον Αϊτόρ, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει και έστειλε την μπάλα άουτ.




Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Τελικά, ο Παναθηναϊκός βρήκε και δεύτερο γκολ στι 81′, με τον Βιλένα να βγάζει μία τρομερή μπαλιά στον Ιωαννίδη, ο οποίος κέρδισε τον Ρέινα και μείωσε σε 3-2.




Στο 91′ ο Μπρινιόλι έκανε μία ανεπανάληπτη διπλή απόκρουση για να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στον αγώνα. Δύο λεπτά μετά, ο Παναθηναϊκός έχασε μία απίστευτη ευκαιρία, με δύο γυρίσματα να μην περνάνε για να βγει στην κενή εστία ο Ιωαννίδης. Στο 94′ ο Ιωαννίδης κυνήγησε την μπαλιά του Μπρινιόλι και κατάφερε να κερδίσει το κόρνερ.




Από την εκτέλεση υπήρξε μία φάση διαρκείας, με τον Παναθηναϊκός να διαμρτύρεται για πέναλτι του Άκομαχ στον Βαγιαννίδι, καθώς πήδηξε άτσαλα πάνω του και τον χτύπησε με το χέρι, αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Στο 99′ ο Ιωαννίδης έκανε μία όμορφη ενέργεια αλλά τελικά κόπηκε και αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα, με την Βιγιαρεάλ να παίρνει την νίκη με 3-2 και τους τρεις βαθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ