ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτάθλημα Αμερικής

Ο Σουάρες μένει ελεύθερος και ετοιμάζεται για… Αμερική και Μέσι!

Ο Λουίς Σουάρες είναι έτοιμος να φύγει από την Γκρέμιο και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του δίπλα στον Λιονέλ Μέσι, στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Σουάρες μένει ελεύθερος και ετοιμάζεται για… Αμερική και Μέσι!

Ο έμπειρος επιθετικός, Λουίς Σουάρες, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο στο τέλος του φετινού έτους, καθώς συμφωνήθηκε η πρόωρη λύση του συμβολαίου του. Έτσι, ο Σουάρες θα είναι ελεύθερος να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και να αγωνιστεί ξανά με πρώην συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα, όπως οι Λιονέλ Μέσι, Σέρτζιο Μπουσκέτς και Τζορντί Άλμπα, στην ομάδα του MLS, Ίντερ Μαϊάμι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ρενάτο Γκάουτσο δήλωσε σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για τον αποχαιρετισμό του Σουάρες, που έχει σημειώσει 26 γκολ σε 51 συμμετοχές με τη Γκρέμιο: «Θα μας λείψει; Σίγουρα, χωρίς αμφιβολία, είναι πολύ αγαπημένος από όλους. Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με έναν μεγάλο επαγγελματία, έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, τον τέταρτο υψηλότερο σκόρερ στον κόσμο. Αυτό το κενό θα παραμείνει για τον επόμενο χρόνο, γιατί δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος με το ταλέντο και την ικανότητά του. Όταν βρίσκεις κάποιον άλλο, είναι αδύνατον να τον φέρεις οικονομικά. Δυστυχώς, όπως είπα προηγουμένως, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να παραμείνει. Όλοι το ήθελαν, αλλά μόνον αυτός θα μπορούσε να αναστρέψει αυτήν την απόφαση. Δυστυχώς, θα φύγει και θα υπάρχει αυτό το κενό στην επίθεση της Γκρέμιο. Στη συνέχεια, είναι καθήκον του διοικητικού συμβουλίου και του προέδρου να προσπαθήσουν και να βρουν έναν άλλο επιθετικό. Ήταν μεγάλη χαρά, όχι μόνο για μένα αλλά για ολόκληρο τον σύλλογο. Ένας άνθρωπος που πάντα προσέδιδε, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας». Σουάρες

Ο Σουάρες ετοιμάζεται για το MLS

Ο Ρενάτο πρόσθεσε για την επίδραση που είχε ο Σουάρες κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Βραζιλία, με τον 36χρονο να διαθέτει ακόμη ατελείωτη ενέργεια και επιθυμία για νίκη: «Είναι μια μεγάλη θλίψη για όλους. Ήρθε στην αρχή της χρονιάς, μας βοήθησε πολύ, οι οπαδοί ξετρελάθηκαν μαζί του. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας εντός και εκτός γηπέδου. Ήρθε ήρεμα, άφηνε τα πάντα, έπαιζε, αποδέχονταν τους αγώνες. Συχνά ήθελα να τον αποσύρω από προπόνηση ή αγώνα, αλλά ήθελε να συνεχίσει. Θέλει να παίζει κάθε παιχνίδι και δεν του προξενεί πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης: Απών ο Μέσι από την κορυφαία ενδεκάδα του ΜLS – Μέσα ο Γιακουμάκης! (pic)

Ο Σουάρες θα παίξει τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα ως παίκτης της Γκρέμιο την Κυριακή, αντιμετωπίζοντας τη Βάσκο ντα Γκάμα. Η τελευταία του συμμετοχή θα είναι εκτός έδρας εναντίον της Φλουμινένσε στις 7 Δεκεμβρίου, μετά από την οποία θα ακολουθήσει μια σύντομη παύση προτού ενδεχομένως συμμετάσχει στην προετοιμασία της Ίντερ Μαϊάμι.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ