ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ποτσετίνο: «Πιο δύσκολος εχθρός της Τσέλσι είναι… η Τσέλσι»!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προχώρησε σε δηλώσεις και τόνισε πως ο πιο δύσκολος αντίπαλος της Τσέλσι είναι ο ίδιος ο εαυτός της.

Ποτσετίνο: «Πιο δύσκολος εχθρός της Τσέλσι είναι… η Τσέλσι»!

Η Τσέλσι είχε ξεκινήσει πολύ καλά τον Νοέμβριο αλλά ηττήθηκε με 4-1 από την Νιούκαστλ στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά την διακοπή για τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων. Οι αδυναμίες στην άμυνα έγιναν ξανά εμφανείς, και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε στους δημοσιογράφους πως ο χειρότερος αντίπαλος της Τσέλσι είναι η ίδια, ενώ ακόμα χαρακτήρισε την ήττα από την Νιούκαστλ ως το «χειρότερο παιχνίδι της σεζόν».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους», παραδέχτηκε. «Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι αντέδρασαν πολύ καλά. Όταν παρακολουθήσεις το παιχνίδι, ήταν χειρότερο από τα συναισθήματά μου μετά το παιχνίδι. Ημουν αυστηρός μαζί τους εντός και εκτός. Αλλά αυτά ήταν τα συναισθήματά μου μαζί τους, επειδή πιστεύω ότι η προσέγγισή μας ήταν λάθος, οπότε φέρνουμε και εμείς την ευθύνη».

«Ήταν μια καλή εβδομάδα για να συνειδητοποιήσουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε, να είμαστε πιο συνεπείς και ώριμοι. Δεν κάναμε πράγματα που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μην κάνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος μέχρι στιγμής, ακόμα κι αν ήταν δύσκολο στην προπόνηση και στις συναντήσεις μας. Αλλά μερικές φορές αυτές οι καταστάσεις σε βοηθούν να βελτιωθείς. Δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο, το βλέπουμε εναντίον της Τότεναμ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Νιούκαστλ». Τσέλσι

Ο Ποτσετίνο ξέρει πως η Τσέλσι πρέπει να… νικήσει τον εαυτό της

«Θα μπορούσες εύκολα να πεις ότι το ενδεχόμενο να πάρουμε πόντους ήταν περισσότερο πιθανό κόντρα στην Νιούκαστλ γιατί έπρεπε να παίξουν με την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από λίγες μέρες. Εντάξει, νικήσαμε την Τότεναμ και χάσαμε από την Νιούκαστλ. Είμαστε οι χειρότεροι εχθροί μας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Αν είμαστε σε καλή θέση, θα ανταγωνιστούμε καλά και η Μπράιτον δεν θα είναι πρόβλημα».

Η Τσέλσι βρίσκεται προς το παρόν 12 βαθμούς πίσω από την τέταρτη Άστον Βίλα μετά από 13 αγωνιστικές στην Premier League. Για να εξασφαλίσουν μια θέση στο Champions League, οι «Μπλε» πρέπει να κάνουν ένα σερί νικών, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να γνωρίζει πως θα είναι δύσκολο το έργο της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ποτσετίνο βλέπει τους Λάβια και Ενκουνκού και… χαμογελάει!

«Αν είναι μαθηματικά δυνατό, πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι ρεαλιστικό», είπε. «Είναι άλλο ένα πράγμα που θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί, η πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά είναι ακόμα εκεί. Τώρα, το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι να δούμε το τέλος της σεζόν αλλά να δούμε τη διαδικασία και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτή τη διαδικασία, είναι να είσαι εστιασμένος στο σήμερα και όχι στο αύριο. Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που εργαζόμασταν αυτή την εβδομάδα».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ