ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (1/12)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (1/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΜΟΝΖΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45): Αήττητη ολοκλήρωσε το προηγούμενο σετ τεσσάρων αγώνων η Μόντσα, έχοντας απολογισμό μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Αυτή είναι η όψη του μισογεμάτου ποτηριού. Αν το δει κανείς μισοάδειο, θα πει ότι κέρδισε μόνο τη Βερόνα, αλλά καμία από τις Ουντινέζε, Τορίνο και Κάλιαρι. Σε όλα δέχθηκε γκολ και μέχρι το τέλος του έτους έχει να παίξει επίσης με Μίλαν, Φιορεντίνα, Νάπολι και Τζένοα, που αποτελεί την θεωρητικά πιο βατή αντίπαλο. Το τελευταίο 1-1 στη Σαρδηνία άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον Ραφαέλε Παλλαντίνο, ο οποίος ήταν θυμωμένος με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και ικανοποιημένος για την αντίδραση του δεύτερου, στο οποίο ήρθε και η ισοφάριση με τον Μάριτς (61’). Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Ίτσο (στόπερ), Τσιταντίνι (στόπερ), Καπράρι (επιθετικός), Βινιάτο (επιθετικός). Εκτός πλάνων και ο Πάπου Γκόμες (μεσοεπιθετικός), ο οποίος τιμωρήθηκε για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΟΝΖΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45): Λένε ότι ένα παιχνίδι το οποίο δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι καλό να μην το χάσεις και κάπως έτσι σκέφτονται στον οργανισμό της Γιουβέντους μετά τη λήξη του «Derby d’ Italia» με την Ίντερ την περασμένη Κυριακή (26/11). Άλλωστε, αυτό δήλωσε με ειλικρίνεια και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Το σημαντικότερο ήταν να μην χάσουμε και όχι να κερδίσουμε» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Το να παραμείνουμε στο -2 από την κορυφή είναι σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους». Οι «μπιανκονέρι» προηγήθηκαν στο 27’ με τον Βλάχοβιτς, που επέστρεψε μετά από καιρό στα γκολ, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα. Τίποτε δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Επιστρέφει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ντανίλο (δ. μπακ), ωστόσο, παραμένουν εκτός πλάνων οι Ντε Σίλιο (μπακ), Γουεά (μπακ/χαφ), συν τους Πογκμπά (μέσος) λόγω ντόπινγκ και Φατζόλι (μέσος) λόγω τιμωρίας για παράνομο στοιχηματισμό.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΧΕΤΑΦΕ (22:00): Ένα σερί τεσσάρων αγώνων με τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σταμάτησε για τη Λας Πάλμας στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Εκεί ηττήθηκε με 1-0 από την Μπέτις, σε ένα ματς πάντως που το πάλεψε, ήταν ανταγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό όφελος. Ο Γουίλιαν Χοσέ ήταν ο μοναδικός σκόρερ για τους γηπεδούχους, που βρήκαν γκολ μόλις στο 19' και κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι το φινάλε. Παραμένει το πρόβλημα στο γκολ, με τη Λας Πάλμας να έχει τη χειρότερη επίθεση με μόλις 11 γκολ στο ενεργητικό της. Αν λύσει και αυτό, είναι δεδομένο πως θα φτάσει σε μια εύκολη παραμονή αφού λειτουργεί πολύ καλά σα σύνολο. Υποδέχεται τη Χετάφε χωρίς του Κουρμπέλο, Λέμος και Γκονζάλες.

Ρουλέτα συστήματα

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΧΕΤΑΦΕ (22:00): Ακόμα μία νίκη για τη Χετάφε, που συνεχίζει να είναι αήττητη από τις 24 Σεπτεβρίου και το 4-3 από τη Σοσιεδάδ. Έχουν ακολουθήσει οχτώ ματς πρωταθλήματος που δεν έχει ηττηθεί, έχοντας πάντως πολλές ισοπαλίες (6 στα 8 ισόπαλα). Ο Μπορδαλάς είχε πει πως όσο η ομάδα του λειτουργεί σωστά και δε χάνει, τόσο αισιοδοξεί πως θα έρθουν και οι νίκες. Και ήρθε αυτή απέναντι στην Αλμερία, σε ματς που… στράβωσε με το καλημέρα, αλλά το γύρισε πριν το ημίχρονο. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ραμαζάνι στο 7', η Χετάφε αντέδρασε και με Γκρίνγουντ στο 33' και Μαγιοράλ στο 45' έφτασε στο 2-1, που έμεινε μέχρι το φινάλε. Θέλει να σταθεροποιηθεί στην οχτάδα, δεν έχει τους Καρμόνα, Ουνάλ και Αραμπάρι για το ματς με τη Λας Πάλμας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ