ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (2/12)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (2/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Τα έδωσε όλα η Νιούκαστλ στο Παρίσι, όμως, δεν κατάφερε να φύγει με μία μεγάλη νίκη, μιας και ισοφαρίστηκε στο 98’ με πέναλτι (κακώς δόθηκε) του Εμπαπέ (1-1). Πάντως, παραμένει στο κόλπο για την πρόκριση (δεύτερη θέση): Θέλει νίκη επί της Μίλαν (εντός) και να μην κερδίσει η Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας με την Ντόρτμουντ! Προηγήθηκε στο 24’ με τον Ίσακ, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος. Ξέμεινε από δυνάμεις, μιας και τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Έντι Χάου ήταν αμέτρητα! 12 απουσίες είχε, για την ακρίβεια! Επίσης, την περασμένη εβδομάδα θριάμβευσε στην Premier League με το 4-1 επί της Τσέλσι. Εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και μεγάλη νίκη, αναμφίβολα. Φυσικά, έχει… δρόμο να διανύσει ακόμη για την 4άδα. Πάντως, παραμένουν και πάλι πάρα πολλά τα προβλήματα. Εκτός και για το Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν μείνει οι Μπαρνς (εξτρέμ), Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός), Μπερν (αριστερό μπακ), Μανκίγιο (δεξί μπακ), Μέρφι (εξτρέμ), Τάργκετ (αριστερό μπακ), Γουίλοκ (μέσος), Γουίλσον (επιθετικός), Άντερσον (μέσος). Εκτός και ο τιμωρημένος Τονάλι (μέσος).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κατάφερε» να μην κερδίσει στην Τουρκία τη Γαλατασαράι και αρκέστηκε στο 3-3. Προηγήθηκε 2-0 με Γκαρνάτσο (11’) και Φερνάντες (18’) και 3-1 με ΜακΤόμινεϊ (55’), όμως, οι γκάφες του Ονανα τής στέρησαν μία νίκη που θα της έδινε πιο πολλές ελπίδες πρόκρισης. Πλέον, για να πάρει την πρόκριση (δεύτερη θέση), θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει εντός έδρας την Μπάγερν Μονάχου και το Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι να έρθει Χ! Προφανώς και θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρει. Επιστρέφει στο πρωτάθλημα όπου έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία το 3-0 επί της Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ». Πιέστηκε, βέβαια, αλλά πήρε μία σημαντική νίκη. Για την ακρίβεια, όπως τα έχει κάνει, κάθε νίκη της είναι σημαντική. Για το «έργο τέχνης» με την γκολάρα του Γκαρνάτσο, τα γράψαμε ξανά. Ασύλληπτο αυτό που έβαλε. Εκτός είναι οι Μαρτίνες (κεντρικός αμυντικός),
Μαλάσια (αριστερό μπακ), Κασεμίρο (μέσος), Έρικσεν (μέσος), Ντιαλό (μεσοεπιθετικός), επιστρέφει ο Ράσφορντ, λογικά θα είναι εντάξει και ο Χόιλουντ (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (16:30): Χωρίς ιδιαίτερη διάθεση παρουσιάστηκε η Μπάγερν Μονάχου στο 0-0 με την Κοπεγχάγη. Δεν είναι ότι «γκέλαρε» σε ένα έτσι κι αλλιώς αδιάφορο (για την ίδια) παιχνίδι, αλλά ότι δεν είχε καλή εικόνα. Από τα χειρότερα φετινά ματς που έχει κάνει. Μάλιστα, υπήρξαν και στιγμές που απειλήθηκε σοβαρά από την αντίπαλό της. Καλά, δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας, την πρώτη θέση την είχε ήδη εξασφαλισμένη. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από το 1-0 επί της Κολωνίας που θα μπορούσε να είχε σημειωθεί ακόμη πιο άνετα. Με αυτό έφτασε τις 6 διαδοχικές επιτυχίες στη Bundesliga και συνεχίζει στο κυνήγι της Λεβερκούζεν. Θυμίζουμε, οι (δύο) μοναδικές απώλειες που έχει είναι τα 2-2 με Λειψία (εκτός) και Λεβερκούζεν (εντός). Δίνεται εκτός και για το Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου ο Ντε Λιχτ (κεντρικός αμυντικός) και ο Τσούπο Μοτίνγκ (επιθετικός), αμφίβολος ο Μαζραουί (δεξί μπακ), επιστρέφει ο Μουσιάλα (μεσοεπιθετικός).

Ρουλέτα συστήματα

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (16:30): Η Ουνιόν Βερολίνου έχει νέο προπονητή εδώ και λίγες μέρες, με τον Κροάτη, Νέναντ Μπιέλιτσα να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Μάλιστα, ντεμπούτο έκανε στο προ ημερών 1-1 με την Μπράγκα, στην Πορτογαλία, όπου έχασε την ευκαιρία να πάρει την ιστορική πρώτη νίκη στο Champions League. «Ευκαιρία» υπό την έννοια ότι υπό την έννοια ότι η αντίπαλός της έμεινε στο 31’ με 10 ποδοσφαιριστές και εκείνη προηγήθηκε στο 42’ με το δυνατό σουτ του Γκόσενς. Όμως, όχι μόνο δεν κράτησε, αλλά ισοφαρίστηκε και κινδύνευσε και με ήττα. Συνολικά, πάντως, δεν ήταν καλή η εικόνα της. Έχει καλή ομάδα, όμως, έχει ποιότητα, αλλά περνάει πολύ άσχημη περίοδο, έχοντας συμπληρώσει 3 μήνες χωρίς νίκη! Τελευταία, ήταν το 4-1 επί της Ντάρμσταντ στις 26 Αυγούστου! Εκτός «μάχης» έχουν τεθεί Μπέκερ (επιθετικός) και Ντοέκι (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ