Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χιρόνα, το ταξίδι συνεχίζεται – Ηχηρή ανατροπή και… με τρέλα στην κορυφή! (vid)
Primera División

Χιρόνα, το ταξίδι συνεχίζεται – Ηχηρή ανατροπή και… με τρέλα στην κορυφή! (vid)

Η Χιρόνα συνεχίζει την τρελή της πορεία την φετινή σεζόν στην La Liga και η κορυφή... είναι ξανά δικιά της!

02.12.2023 | 17:13

Η Χιρόνα δεν λέει να τα… παρατήσει! Η μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν στην La Liga, συνεχίζει να προκαλεί θαυμασμό με τις εμφανίσεις της, καθώς επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια, κάνοντας στα τελευταία λεπτά την μεγάλη ανατροπή. Έτσι πήρε το τρίποντο και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αν μη τι άλλο η Χιρόνα, παρά το γεγονός πως ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 μέχρι και το 82′, κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο που δείχνει την νοοτροπία και τον χαρακτήρα που έχουν οι πρωτοπόροι της La Liga.

Αρχικά, ο Στουάνι ισοφάρισε σε 1-1 στο 82΄και στο 88′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε το τελικό 2-1, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να το πανηγυρίζουν έξαλλα, σαν να κέρδισαν κάποιον τίτλο.

Η μυθική πορεία της Χιρόνα την φετινή σεζόν, συνεχίζεται και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα, σε ένα μεγάλο ντέρμπι, με ξεκάθαρο βαθμολογικό κίνητρο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version