ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ρεάλ Μαδρίτης σημάδεψε τον… Μπέλιγχαμ της σεζόν 2025/26
Η Αλ Χιλάλ βγάλει την Μπαρτσελόνα από το αδιέξοδο δίνοντας 100 εκατ. ευρώ για παίκτη της
Η Μίλαν δεν αστειεύεται: Το καλοκαίρι ρίχνει πολλά εκατομμύρια για επιθετικό!
Η Μίλαν… ξέσπασε απέναντι στη Κάλιαρι με πεντάρα! (vid)
Φαμπρίτσιο Ρομάνο για μεταγραφή Μπαπέ: «Στο μυαλό του ήταν μόνο η Ρεάλ»
Ο κακός χαμός στην Κύπρο: Σκηνές παράνοιας για τον ΑΠΟΕΛ! (vids)
Πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ πέντε χρόνια μετά, «ντου» των οπαδών του στο «ΓΣΠ» (vids)
Τεν Χαγκ: «Όσοι θέλουν να με διώξουν είναι… άμπαλοι»
Έμεινε στο… Παρίσι η Ντόρτμουντ και έχασε από τη Μάιντς! (vid)
Ψυχωμένο διπλό Ευρώπης στο Νότιγχαμ η Τσέλσι! (vid)
Το έχει σανιδώσει η Ρεάλ, «ντόρτια» και με τα δεύτερα! (vid)
«Δροσερός» Πάλμερ, έγραψε ιστορία στην Αγγλία με double-double!
O ξεπεσμός της Νάπολι συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς! (vid)
Τιμά τη Γιορτή της Μητέρας η Μίλαν με σπέσιαλ τρόπο (pics)
Πανάξια πρωταθλήτρια η Αλ Χιλάλ του Ζεσούς και των «βιτς», ξανά δεύτερος ο Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Νιούκαστλ είναι εδώ και κάνει… χαμό: «Κατάπιε» τη Γιουνάιτεντ! (vid)

H Νιούκαστλ πήρε ακόμη μία σπουδαία εντός έδρας νίκη για φέτος στην Premier League, επικρατώντας 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Νιούκαστλ είναι εδώ και κάνει… χαμό: «Κατάπιε» τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Νιούκαστλ κάνει την έδρα της απόρθητο φρούριο. Ειδικά απέναντι στους «μεγάλους». Μετά την Άρσεναλ, τη Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε μέσα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Γκόρντον ήταν εκείνος, ο οποίος από πολύ κοντά σημείωσε το γκολ της νίκης για τις «καρακάξες» που είχαν την υπεροχή από την αρχή ως το τέλος, αλλά και τις πιο πολλές φάσεις για περισσότερα από ένα τέρματα!

Λίγα πράγματα από τους «κόκκινους διαβόλους» που ξύπνησαν λίγο πριν το… 90′!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν ολοφάνερο ότι η Νιούκαστλ θα είχε την κατοχή της μπάλας και θα ήταν γενικά εκείνη που θα όριζε τον ρυθμό της αναμέτρησης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πιο διστακτική και επιφυλακτική. Ο Τεν Χαγκ γνώριζε πολύ καλά ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνον και την ομάδα του αν έμενε από νωρίς πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά και έφταναν με σχετική άνεση μέχρι και την περιοχή του Ονάνα. Όμως και οι φιλοξενούμενοι δεν ταξίδεψαν μέχρι το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» απλά για να το… δουν. Στο 12′ απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Πόουπ όταν ο Γκαρνάτσο με ωραίο σουτ απείλησε τον Άγγλο κίπερ, όμως εκείνος, έδιωξε με τα πόδια. Η απάντηση της Νιούκαστλ ήταν άμεση και ήρθε με τον Αλμιρόν στο 17′ με τον Ονάνα να αντιδράει και αυτός αρκετά καλά. Στο 18′ το σουτ του Μπρούνο Γκιμαράες πέρασε για λίγο έξω με τους γηπεδούχους να πιέζουν όσο δεν πάει για ένα γκολ.

Στο 20′ ήταν η ώρα του Ίσακ να φτάσει κοντά στο πολυπόθητο τέρμα. Όμως, από κοντά δεν νίκησε ούτε τον Ονάνα, ούτε τον Μαγκουάιρ που βρήκε την μπάλα ελάχιστα, αλλά αρκετά, ώστε να της αλλάξει πορεία και να την στείλει κόρνερ. Από εκεί και πέρα έπεσε λίγο ο ρυθμός με τη Νιούκαστλ να ελέγχει το παιχνίδι και τη Γιουνάιτεντ να έχει ρόλο… κομπάρσου. Στο 39′ ήταν η στιγμή του Τρίπιερ να φτάσει κοντά στο γκολ όταν είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ονάνα, μετά από εκτέλεση φάουλ του.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες ευκαιρίες. Ωστόσο, στο 55′ ήταν η στιγμή να ανοίξει το σκορ όταν μετά από κούρσα του Τρίπιερ από τα δεξιά η μπάλα πέρασε από τους πάντες, όχι όμως και από τον Γκόρντον, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι «καρακάξες» είχαν πιο εύκολο έργο. Ωστόσο, η κούρασή τους φαινόταν ολοένα και περισσότερο στα πρόσωπά τους, αφού ήταν το τρίτο παιχνίδι μέσα στις τελευταίες επτά ημέρες. Από το 80′ και μετά οι παίκτες του Τεν Χαγκ ξεκίνησαν να πατάνε πιο μπροστά και να απειλούν περισσότερο. Μάλιστα, στο 85′ ισοφάρισαν με τον Μαγκουάιρ, αλλά, το τέρμα τους δεν μέτρησε ποτέ, αφού στο σουτ του Άντονι ο Άγγλος στόπερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Έτσι, το 1-0 έμεινε ως το τέλος παρά την πίεση της Γιουνάιτεντ.

Άξιο αναφοράς ότι η Νιούκαστλ έχασε και τον Πόουπ που τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ