ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (3/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (3/12).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (3/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (16:30): Μετά τον βαθμό στο εκτός έδρας 1-1 με τον ΟΦΗ, ο Βόλος πήρε το τρίποντο κόντρα στον Πανσερραϊκό. Δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ωστόσο η πιο αποτελεσματική. Με τον Μωραΐτη να διαμορφώνει το τελικό 1-0 με εκτέλεση πέναλτι στο 53′. Μετά από καιρό, ο Βόλος ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη και ανέβηκε στην 11η θέση. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν μπορέι να νιώθει άνετος, καθώς σε 1-2 αγωνιστικές η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί. Προφανώς ο μόνος ρεαλιστικός στόχος της σεζόν η παραμονή. Με τον Λόπεθ στον πάγκο παίζει πλέον πιο προσεκτικά, τακτική προσέγγιση που είχε ανάγκη, καθώς τώρα μετράει το αποτέλεσμα και όχι το θέαμα. Ακόμη έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, εντούτοις ο Βόλος δείχνει λίγο πιο σίγουρος πλέον στο χορτάρι. Παρελθόν οι Μραζ και Μαχαίρας. Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Τάχατος, Μπαριέντος, Σιαμπάνης και Παπαδόπουλος είναι εκτός αποστολής.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (16:30): Δεν λέει να βρει ησυχία ο Ολυμπιακός. Μετά την ήττα-σοκ από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, έβγαλε αντίδραση καθώς επικράτησε τόσο του Αστέρα, όσο και του Παναιτωλικού, μειώνοντας τη διαφορά του από την κορυφή στον έναν βαθμό. Ήρθε ωστόσο η συντριβή 5-0 από τη Φράιμπουργκ στο Europa League, να σπείρει ξανά την αμφιβολία. Στο στόχαστρο του κόσμου παίκτες, διοίκηση και προπονητής, με την θέση του Μαρτίνεθ να μοιάζει εξαιρετικά επισφαλής. Αντιμετωπίζει δυσκολία ο Ολυμπιακός στα μεγάλα ματς, κυρίως γιατί δεν έχει ισορροπία στο χορτάρι. Ειδικά ανασταλτικά δεν εμπνέει καμία απολύτως ασφάλεια. Εν αναμονή των όποιων εξελίξεων, καθώς και με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί, πάει για τη νίκη – αντίδραση στο Πανθεσσαλικό. Έχει ανάγκη το αποτέλεσμα, τόσο για πρακτικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Εκτός μάχης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο Γιόβετιτς. Χωρίς Πορόσο, Φρέιρε καθώς και Ποντένσε η αποστολή.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ (18:30): Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-2 τη Λειψία, με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι «σφράγισε» και την πρώτη θέση στον όμιλο. Δύο λάθος τοποθετήσεις στο 13’ και στο 33’ «έφεραν» τα δύο γκολ του Οπέντα και τη Σίτι πίσω με 2-0 στο ημίχρονο, όμως, στο δεύτερο το γύρισε. Βέβαια, δεν έκανε κάτι τρομερό, αλλά πίεσε περισσότερο. Μείωσε με Χάαλαντ στο 54’, ισοφάρισε με τον Φόντεν στο 70’ και ο Άλβαρες «υπέγραψε» το 3-2 στο 87’. Είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα το 1-1 με τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι κορυφής και ίσως αδικείται λίγο. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα μετά το γκολ του Χάαλαντ, όμως, δεν τα κατάφερε και άφησε δύο βαθμούς απέναντι στους «κόκκινους» που δεν έπιασαν καλή απόδοση. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία μετά το 4-4 με την Τσέλσι, αποτελέσματα που την έριξαν από την πρώτη θέση.

Τελευταία νίκη της στην Premier League, ήταν το 6-1 επί της Μπόρνμουθ, πριν έναν μήνα, με τις 4 ασίστ (και το 1 γκολ) του Ντοκού. Είναι καλύτερα ο Στόουνς (κεντρικός αμυντικός), αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει στο Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ, εκτός παραμένει ο Ντε Μπρούινε (μεσοεπιθετικός) και ο Νούνιες (μέσος), επιστρέφει ο Κόβασιτς.

Ρουλέτα συστήματα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ (18:30): Η Τότεναμ υπέστη 3η διαδοχική ήττα, αυτήν τη φορά το 2-1 από την Άστον Βίλα και μάλιστα στο γήπεδό της! Παρά το ότι προηγήθηκε με τον Λο Σέλσο στο 22’, είδε τον Τόρες να την ισοφαρίζει στο φινάλε των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (45+7’!) και τον Γουότκινς να την «πληγώνει» στο 61’. Σίγουρα δεν άξιζε την ήττα, δικαιούταν αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Θυμίζουμε, είχαν προηγηθεί το 2-1 από τη Γουλβς, πάλι με ανατροπή, στο φινάλε, και το 4-1 με την Τσέλσι (ματς που το ολοκλήρωσε με 9 παίκτες). Τελευταία νίκη της ήταν το εκτός έδρας 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, στα τέλη Οκτωβρίου! Δύσκολη και απαιτητική και αυτή η εβδομάδα, ακολουθούν Γουέστ Χαμ (7/12) και Νιούκαστλ (10/12), και τα δύο στο γήπεδό της.

Πλήγμα ο τραυματισμός του Μπεντακούρ (μέσος), θα μείνει 2 μήνες εκτός δράσης. Πάντως, οι απουσίες είναι πάρα πολλές για τους «πετεινούς», ο αριθμός είναι διψήφιος! Ο Ποστέκογλου δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τους Μάντισον (μεσοεπιθετικός), Ριτσάρλισον (επιθετικός), Πέρισιτς (εξτρέμ), Σεσενιό (εξτρέμ), Σόλομον (εξτρέμ), Σαρ (μέσος), Φαν ντε Φεν (κεντρικός αμυντικός), Γουάιτμαν (τερματοφύλακας), Φίλιπς (κεντρικός αμυντικός)! Επίσης, ο Ρομέρο (μέσος) εκτίει την 3η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, το μόνο θετικό είναι η επιστροφή του Μπισούμα (εξέτισε).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ