ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μάντισον για Κέιν: «Ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο – Πιστεύω θα επιστρέψει για το ρεκόρ»!

Ο Τζέιμς Μάντισον θέλει να δει τον Χάρι Κέιν ξανά στην Premier League ώστε να γίνει ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος, ενώ υπογράμμισε πως είναι ο κορυφαίος στον κόσμο στην θέση του.

Μάντισον για Κέιν: «Ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο – Πιστεύω θα επιστρέψει για το ρεκόρ»!

Ο Χάρι Κέιν έφυγε από την Τότεναμ το καλοκαίρι και υπέγραψε στην γερμανική Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να πληρώνουν 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Ο αρχηγός της Αγγλίας έχει υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την Πρωταθλήτρια της Bundesliga, αλλά θα είναι μόλις 34 ετών όταν το συμβόλαιό του φτάσει στο τέλος του. Η Τότεναμ έχει την επιλογή επαναγοράς για τον κορυφαίο σκόρερ της όλων των εποχών της και ο Τζέιμς Μάντισον μπορεί να φανταστεί την επιστροφή του στην αγγλική κορυφαία κατηγορία με σκοπό να κυνηγήσει το ρεκόρ τερμάτων του Άλαν Σιρέρ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο τωρινός αστέρας της Τότεναμ, Τζέιμς Μάντισον, είπε στο «Amazon Prime»: «Ένα από τα θετικά (για μένα που ήρθα στην Τότεναμ) ήταν ο Χάρι Κέιν να είναι το «9» μας. Κατά τη γνώμη μου, είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο. Το δείχνει τώρα – οι αριθμοί του είναι γελοίοι. Αλλά ήξερα ότι υπήρχε περίπτωση να φύγει. Είχαμε πολλές συζητήσεις με τον Χάρι Κέιν στις προπονήσεις της Εθνικής Αγγλίας. Νομίζω ότι ο Χάρι θα ήταν ευτυχής να παραμείνει επίσης. Η εντύπωση που πήρα ήταν ότι ήταν ευτυχής και με τα δύο ενδεχόμενα. Είχα μια απόφαση να πάρω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που πήγε σε ένα κορυφαίο κλαμπ. Θα ήθελα να παραμείνει; Φυσικά και θα ήθελα. Δεν εξαρτάται υπερβολικά από την ταχύτητα, οπότε μπορώ να τον φανταστώ να παίζει για πολλά χρόνια ακόμα, και δεν θα με εκπλήξει αν είχε στο μάτι του στο ρεκόρ σκοραρίσματος στην Premier League». Κέιν

O Mάντισον θέλει να δει τον Κέιν ξανά στην Τότεναμ

Ο Μάντισον φοράει πλέον τη φανέλα με τον αριθμό «10» στο βόρειο Λονδίνο που άφησε πίσω του ο Κέιν, αλλά ο 27χρονος δημιουργός λέει ότι θα ήταν ευτυχισμένος να κρατούσε τον ασυνήθιστο αριθμό που του δόθηκε στην προετοιμασία. Ο Μάντισον πρόσθεσε: «Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Είχαμε λίγο πλάκα με τον Κέιν. Φορούσα τον αριθμό “71” στην προετοιμασία και δέχθηκα λίγο πείραγμα. Θέλαμε να δούμε και να ζυγίσουμε ποιον αριθμό θα φορέσω. Είχαμε λίγη πλάκα – “Μάντισον, περιμένεις τον Χάρι να φύγει;” Θα είχα μείνει “71”, πιστέψτε με, για να τον κρατήσω».

Διαβάστε επίσης:Μάντισον για Μπέλινγχαμ: «Φτιαγμένος για την Ρεάλ Μαδρίτης»!

Ο Μάντισον κατέκτησε αμέσως την εμπιστοσύνη των οπαδών αλλά και του Ποστέκογλου στην Τότεναμ μετά τη μετακίνησή του από τη Λέστερ, με τρία γκολ και πέντε ασίστ σε 12 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες, αλλά αυτήν τη στιγμή αναρρώνει από έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο που ίσως τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι την άνοιξη του 2024.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ