ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νέβιλ για Γιουνάιτεντ: «Έχω βαρεθεί – Με κούρασε η ίδια μου η ομάδα»!

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως ο σύλλογος έχει χάσει την γοητεία του, ενώ υπογράμμισε πως πλέον κουράζεται να παρακολουθεί τα παιχνίδια των «Κόκκινων Διαβόλων».

Νέβιλ για Γιουνάιτεντ: «Έχω βαρεθεί – Με κούρασε η ίδια μου η ομάδα»!

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ στην αρχή της σεζόν ήταν από τα φαβορί για την Premier League, αλλά τελικά μόνο καλά δεν κυλάει η σεζόν για τους «Κόκκινους Διάβολους». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ακόμη μία κακή εμφάνιση απέναντι στην Νιούκαστλ και γνώρισε την ήττα με 1-0. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε μετά την ισοπαλία με την Γαλατασαράι με 3-3 στο Champions League, η οποία έκανε… σχεδόν απίθανη την συνέχεια της αγγλικής ομάδας στην Ευρώπη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε στο podcast του στο «Sky Sports» για τα όσα γίνονται στον σύλλογο, τονίζοντας πως η Γιουνάιτεντ έχει χάσει την γοητεία της. «Είναι πολύ κάτω του μετρίου, είναι πραγματικά απογοητευτικό, και νιώθω ότι οι κριτικές εναντίον του προπονητή ξεκινούν να εμφανίζονται. Και μετά υπάρχουν αυτά τα ίδια σχόλια που λένε, “Σίγουρα δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε και άλλον προπονητή, πρέπει να ξεφορτωθούμε τους παίκτες επειδή αυτοί είναι που ξεφορτώθηκαν τους άλλους προπονητές”. Στραφήκαμε τότε στους ιδιοκτήτες, και βαριέμαι. Έχω κουραστεί από την δική μου ομάδα. Δεν θέλω πια να σχολιάζω τα παιχνίδια τους, δεν θέλω πια να παρακολουθώ τα παιχνίδια τους, και αυτό είναι το πιο στενάχωρο πράγμα που μπορείς να πεις για την ομάδα σου, όταν βαριέσαι να τους παρακολουθείς, όταν κουράζεσαι να τους παρακολουθείς». Γιουνάιτεντ

Ο Νέβιλ δεν μπορεί πλέον να βλέπει τους αγώνες της Γιουνάιτεντ

Ο Νέβιλ συνέχισε υπογραμμίζοντας πως παρά τις πολλές και σημαντικές μεταγραφές που έκανε και την κατάκτηση του Carabao Cup, η Γιουνάιτεντ δεν έχει συνέπεια. «Δεν είμαι μόνο εγώ, μερικοί άνθρωποι τις τελευταίες εβδομάδες είπαν “Τελείωσε”. Το αστείο πράγμα είναι ότι την Τετάρτη το βράδυ [εναντίον της Τσέλσι] θα προγραμματίσω όλη μου την μέρα γύρω από το να παρακολουθήσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή είναι η ζωή, πάμε και τους παρακολουθούμε ξανά, έτσι δεν είναι; Αλλά έτσι νιώθω: νιώθω κούραση όταν την βλέπω. Είναι μια θλιβερή θέση. Αγαπώ αυτή την ομάδα και αγαπώ τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου, αλλά ήδη φοβάμαι τι θα συμβεί στο Άνφιλντ σε δύο εβδομάδες, απλώς επειδή πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι ένα χάος. Ήδη φοβάμαι τι θα συμβεί το βράδυ της Τετάρτης εναντίον της Τσέλσι επειδή θα μπορούσε να είναι ένα χάος».

Διαβάστε επίσης: «Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν συμφωνούν με τις τακτικές του Έρικ Τεν Χαγκ»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Τσέλσι βρισκόμενη στην έβδομη θέση της Premier League, πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα και εννέα πίσω από την κορυφή που κατέχει η Άρσεναλ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πρόκειται να αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου σε ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουν στο Όλντ Τράφορντ, πριν την επικείμενη επίσκεψή τους στο Άνφιλντ στις 17 Δεκεμβρίου.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ