ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Ολάκερος ο πλανήτης κινείται στον αστερισμό του Τζουντ Μπέλινγχαμ

Έχει ξεκινήσει ήδη να κατακτά τον κόσμο ο Τζουντ Μπέλινγχαμ. Και είναι μόλις 20 χρονών ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ολάκερος ο πλανήτης κινείται στον αστερισμό του Τζουντ Μπέλινγχαμ

Μια φορά κι έναν καιρό πριν από 20 χρόνια, ο Μαρκ κι η Ντενίζ Μπέλινγχαμ έφεραν στον κόσμο ένα μωράκι που μέλλει να κάνει… παπάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Τζουντ, το παιδί-θαύμα από το Στάουρμπριτζ, μια μικρή πόλη στα Γουέστ Μίντλαντς, είναι εδώ και μέρες το «golden boy» για το 2023. Πόσα έχει καταφέρει ως τώρα ο νεαρός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και πόσα ακόμα πρόκειται να κατορθώσει.

Ο Μπέλινγχαμ ήδη θεωρείται από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Ίσως η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού του 2023, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δαπανά 103 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Ντόρτμουντ. Αποδεικνύεται λίρα εκατό ο Άγγλος διεθνής χαφ για τους Μαδριλένους. Ο Κάρλο Αντσελότι πίνει νερό στ’ όνομά του καθημερινά. Ίσως να νιώθει κι ευλογημένος ένας τέτοιου βεληνεκούς προπονητής που διαθέτει έναν παιχταρά σαν τον Μπέλινγχαμ στο έμψυχό του δυναμικό.

Δείτε ξανά τα εγκώμια του Μπέλινγχαμ για τον Μέσι:

«Golden boy» τώρα και γιατί όχι στο μέλλον… «Ballon D’or» για τον Μπέλινγχαμ!

Το βράδυ της Δευτέρας 4/12, στο Τορίνο απονεμήθηκε στον Μπέλινγχαμ το βραβείο «Golden Boy» για το 2023. Ένα βραβείο που ήρθε να «κουμπώσει» με το «βραβείο Kopa» που δόθηκε για πέμπτη φορά απ’ το «France Football» για τον κορυφαίο νεαρό ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ο 20χρονος διεθνής Άγγλος επιθετικός, είχε κρίνει το μεγάλο clasico ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στα τέλη Οκτωβρίου. Έπειτα από μία διετία όπου το βραβείο κατέληγε σε χέρια παικτών της Μπαρτσελόνα (Πέδρι 2021, Γκάβι 2022) ο Μπέλινγχαμ κυριάρχησε στον συγκεκριμένο θεσμό, επιβεβαιώνοντας πως αυτή την στιγμή είναι ένας απ’ τους κορυφαίους νεαρούς παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πριν από τους Πέδρι και Γκάβι σ’ αυτή την σπουδαία ατομική διάκριση είχαν φτάσει οι Κιλιάν Μπαπέ (2018) και Ματάις Ντε Λιχτ (2019).

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το μέλλον του Μπέλινγχαμ προμηνύεται τουλάχιστον λαμπρό, δίχως να έχουμε όρεξη να τον ματιάσουμε. Απλούστατα έχει όλα τα φόντα για να διαπρέψει σε βάθος χρόνου στο ποδόσφαιρο και να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα στο βιβλίο του. Μπαίνοντας ανάμεσα στο επόμενο δίδυμο… εχθρών, των Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ. Μόνο που για τους δυο προαναφερθέντες κυρίους έχουμε να πούμε πως είναι επιθετικοί. Είναι στα άμεσα καθήκοντά τους το σκοράρισμα. Ενώ για τον Μπέλινγχαμ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Βέβαια, ο Άγγλος διάττων αστέρας έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες.

Μετρά ήδη 15 γκολ σε 17 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη του σεζόν με τη «βασίλισσα». Στη La Liga φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ με 11 τέρματα, με δεύτερο τον Αντουάν Γκριεζμάν με 9. Η φυσική του θέση είναι επιτελικός μέσος, πίσω από τον/τους σέντερ φορ. Μπορεί και να μιλάμε για επαναφορά του «δεκαριού» στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κάτι που είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια, με παραδείγματα τους Κακά, Ρούι Κόστα, Ριβάλντο κ.ά.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ