ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από τεσσάρα σε πεντάρα η τρομακτική Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)
Ορτέγκα VS Σον: Μια απόκρουση, ένα ολόκληρο πρωτάθλημα! (vid)
Η Σίτι κλείδωσε τον τίτλο μες στο σπίτι της Τότεναμ με killer Χάαλαντ και σωτήρα Ορτέγκα! (vid)
Ζιντάν θρύλε, μας έριξες τα σαγόνια με τα τσαλιμάκια σου! (vid)
Ανέβασε την Ίπσουιτς στην Premier League κι ακούγεται για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ!
Τότεναμ – Σίτι: Έτοιμο γκολ στον Χάαλαντ ο Ντε Μπρούιν και ιστορικό 0-1! (vid)
Ανακοίνωσε επίσημα τον Ζιρού η Λος Άντζελες (pics, vid)
Δεν «μασάει» ο Λουίς Ενρίκε και ξεχνά κατευθείαν τον Μπαπέ!
Μαρινάκης στην Daily Mail: «Έχω τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γι’ αυτό επέλεξα τη Νότιγχαμ»
PODCAST: Ο ευρω-φιναλίστ Ολυμπιακός και το… ασσόδυο της Μαρίνας
Ακραία απόφαση της Ρεάλ για Μόντριτς – Λέει αντίο ο Κροάτης…
Η Άστον Βίλα κάνει «ζημιά» στην Σίτι – Μεταγραφή… Champions League (pic)
Το πανούργο σχέδιο της Ρεάλ – Το 2025… θα τους «τελειώσει» με δύο προσθήκες!
Αλ-Νασρ: Μετά τον τίτλο… χάνει και δύο αστέρια – Ανησυχεί ο Κριστιάνο! (vid)
Δίνουν Χρυσή Μπάλα στον Λεβαντόφσκι – Γράφει ιστορία! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (5/12)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (5/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΛΟΥΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ (22:15): Δεν ήταν καλή η Λούτον στην εκτός έδρας δοκιμασία από την Μπρέντφορντ και γνώρισε αναμενόμενη ήττα με 3-1. Ανύπαρκτη επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, κάπως βελτιώθηκε στο δεύτερο σε αυτό το κομμάτι, αλλά και πάλι η αντίπαλός της ήταν δύο επίπεδα πάνω. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, όμως, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια σε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Και τώρα έχει μπροστά της δύο εντός έδρας παιχνίδια που κανείς δεν περιμένει να πάρει κάτι. Σε λίγες μέρες (10/12) υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Θυμίζουμε, η δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα είναι το εκτός έδρας 2-1 επί της Έβερτον (30/9). Αρκετά τα προβλήματα για το Λούτον – Άρσεναλ. Σίγουρα εκτός ο Λοκόνγκα (μέσος), λόγω της συμφωνίας δανεισμού, εκτός και οι Γούντροου (επιθετικός), Μπιουρκ (κεντρικός αμυντικός), Άντερσεν (κεντρικός αμυντικός), Νακαμπά (μέσος), αμφίβολη η συμμετοχή των Λόκιερ (κεντρικός αμυντικός), Μενγκί (κεντρικός αμυντικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΛΟΥΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ (22:15): Η Άρσεναλ «έκρυψε» την μπάλα στο παιχνίδι με τη Γουλβς (2-1) και θα μπορούσε να είχε βάλει ακόμη περισσότερα γκολ. Ο Σάκα στο 6’ και ο Έντεγκααρντ στο 13’ σκόραραν δύο υπέροχα τέρματα, για άλλη μία πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Αρτέτα. Οι «κανονιέρηδες», μάλιστα, είχαν και δύο δοκάρια: Στο πρώτο ημίχρονο (με το σκορ στο 2-0) με το πλασέ του Μαρτινέλι και στο φινάλε με το σουτ του Ενκέτια. Παρέμεινε στην κορυφή (10-3-1, 29-11 γκολ), στο +2 από τη Λίβερπουλ και στο +3 από τη Μάντσεστερ Σίτι (3-3 με την Τότεναμ). Συνολικά, ήταν η 5η διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ ακολουθεί μία δυνατή σειρά αγώνων (Άστον Βίλα εκτός, μπράιτον εντός, Λίβερπουλ εκτός για το πρωτάθλημα, Γουέστ Χαμ εντός, Φούλαμ εκτός, Λίβερπουλ εντός για το Κύπελλο Αγγλίας) τον επόμενο μήνα. Ο Αρτέτα δεν υπολογίζει τους Βιεϊρά (μεσοεπιθετικός), Παρτέι (μέσος), Σμιθ Ρόου (μεσοεπιθετικός) και Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τομιγιάσου (δεξί μπακ), ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με τη Γουλβς και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 79’.

Η εκτίμηση του αγώνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (21:15): Το σερί των τριών νικών του έλαβε τέλος στο Μονακό και έτσι υποχώρησε σε ρεκόρ 6-5. Μεσολάβησε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Λαύριο το Σάββατο όπου οι βασικοί πήραν πολύτιμες ανάσες και απόψε έχει να φέρει σε πέρας μια από τις πιο δύσκολες εντός έδρας αποστολές. Απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στην παρούσα φάση είναι λογικό αουτσάιντερ, αλλά θα προσπαθήσει να φτάσει σε μια πολύτιμη νίκη, με σύμμαχο τους 12500 φιλάθλους του που έχουν εξαντλήσει προ πολλών ημερών τα εισιτήρια. Αγωνιστικά, εκτός μάχης παραμένει ο Γουίλιαμς-Γκος, κενό που του στοίχισε στην Γαλλία και τον αποδυναμώνει και απόψε σημαντικά. Το ντεμπούτο του Πετρούσεφ θα γίνει την Παρασκευή με την Μπάγερν, ενώ ο Μήτρου-Λονγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Θα πρέπει οι γκαρντ να υπερβάλουν εαυτό κυρίως στην άμυνα και οι ψηλοί να περιορίσουν τους Ταβάρες, Πουαριέ. Ενθαρρυντικό είναι που ο Μπραζντέικις έχει βρει ρυθμό και θα βοηθήσει στο μαρκάρισμα των Χεζόνια και Ντεκ. Με όπλο του την άμυνα που επιτρέπει 76,3 πόντους μέσο όρο, μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και ακόμα και αν ηττηθεί να είναι με διαφορά μικρότερη των πέντε πόντων.

Πως παίζεται το πόκερ

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (21:15): Μπορεί να υπέστη με έναν ασυνήθιστο τρόπο την πρώτη της ήττα στην Ευρωλίγκα μετά από δέκα σερί νίκες στην Τουρκία από την Φενέρμπαχτσε, αλλά παραμένει υπερηχητική. Με τον Καμπάτσο σε τρομερά κέφια, η Ρεάλ κάνει ασύλληπτα πράγματα στο παρκέ και είναι δεδομένα μεγάλο φαβορί για να σηκώσει και φέτος το τρόπαιο. Έχει την πολυτέλεια να λείπει ένας εξαιρετικά χρήσιμος παίκτης όπως ο Γιαμπουσέλι και το κενό να μην φαίνεται. Σήμερα θα λείψει και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, απουσία σημαντική για τα γκαρντ. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να κρατήσει την απόσταση από την πρώτη θέση που έχει από την αρχή της σεζόν και λόγω των προβλημάτων του Ολυμπιακού μπορεί να τα καταφέρει. Σκοράρει 90,2 πόντους μέσο όρο, αριθμός όμως που εκτός έδρας μειώνεται κάπως. Έχει περισσότερα κορμιά στα γκαρντ και πεντάδες με μέγεθος που μπορούν να σταματήσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων πάντως θα δυσκολευτεί και έτσι ενδεχόμενη νίκη της ίσως να μην ξεπεράσει το εναλλακτικό χάντικαπ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ