ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

«Η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να υπογράψει τον Λιονέλ Μέσι»!

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως προσπάθησε να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι όταν πουλήθηκε στους Άραβες αλλά δεν τα κατάφερε.

«Η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να υπογράψει τον Λιονέλ Μέσι»!

Ο Μανσούρ ολοκλήρωσε την εξαγορά της Μάντσεστερ Σίτι με το ποσό των 200 εκατομμυρίων λιρών το 2008 και προσπάθησε αμέσως να φέρει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Μαρκ Χιουζ. Ο νέος ιδιοκτήτης στόχευσε τον Λιονέλ Μέσι, αλλά δεν είχε επιτυχία, και τελικά έκανε τον Ρομπίνιο την πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής για την ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Χιουζ είπε στο podcast του Γουίλιαμ Χιλ και του Footy Accumulators, «No Tippy Tappy Football»: «Η πρώτη ημέρα της ολοκλήρωσης της εξαγοράς με ξάφνιασε γιατί ήμουν έξω και έπαιζα γκολφ. Έπαιζα με μερικούς από το προσωπικό επειδή είχαν ρεπό, αλλά έλαβα αυτές τις τηλεφωνικές κλήσεις από τον Γκάρι Κουκ, που ήταν ο CEO της εποχής, λέγοντάς μου ότι η εξαγορά επρόκειτο να συμβεί και ότι ήθελαν μια επιφανή μεταγραφή για να σηματοδοτήσουν τη νέα ιδιοκτησία της ομαδάς.

Απλά με ρώτησαν “ποιον θες;”. Είχαν ρίξει προσφορές για σχεδόν κάθε κορυφαίο παίκτη στον κόσμο. Είχαν αποστείλει όλες αυτές τις προσφορές για να δουν αν κάποιος θα ανταποκρινόταν, αλλά οι άνθρωποι ξεχνούν ότι την εποχή εκείνη, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν μια ομάδα μεσαίας τάξης στην Premier League – μεσαία προς κακή, αν είμαστε ειλικρινείς. Δεν υπήρχαν πολλοί που θα το σκεφτόντουσαν, επειδή οι παίκτες σκεφτόντουσαν “Μάντσεστερ Σίτι, ποια;”.

Είχαν ρίξει όλες αυτές τις προσφορές και τίποτα δεν συνέβαινε, και ξαφνικά είχαν μια μικρή επαφή με την Ρεάλ Μαδρίτη και τον Ρομπίνιο. Ήταν αναγκαίο να προσπαθήσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα, και γνώριζα τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτη τότε, Μπερντ Σούστερ, οπότε τον είχα στο τηλέφωνο, ρωτώντας αν υπήρχε καμία πιθανότητα να αφήσει τον Ρομπίνιο να μιλήσει μαζί μας. Μέσι

Η Σίτι έκανε προσφορά για τον Μέσι αλλά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει

Ήταν μια τρελή μέρα, υπήρχαν προσφορές για τον Λιονέλ Μέσι και όλα τα σχετικά. Τελικά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον Ρομπίνιο, που ήταν μια τεράστια δήλωση, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Υπάρχει πιθανότατα ένα κόκκος αλήθειας στον ισχυρισμό ότι ο Ρομπίνιο πίστευε πραγματικά ότι υπέγραψε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σίγουρα δεν με αναγνώρισε όταν εμφανίστηκε, πιθανότατα περίμενε να δει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο αεροδρόμιο. Ήταν πιθανότατα λίγο απογοητευμένος, για να πούμε το λιγότερο».

Ο Μανσούρ μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει τον Μέσι, αλλά έκτοτε έχει φέρει στο Ετιχάντ μια σειρά από μεγάλα ονόματα και έχει επενδύσει σημαντικά σε νέες μεταγραφές. Στην ομάδα έφερε τρομερούς παίκτες όπως οι Κάρλος Τέβες, Σέρχιο Αγκουέρο, Ντέιβιντ Σίλβα και Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον σύλλογο να κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα. Οι δαπάνες συνεχίστηκαν από τότε, με τους Έρλινγκ Χάαλαντ, Τζέρεμι Ντόκου και Τζακ Γκρίλις να αποτελούν μερικές από τις πιο ακριβές μεταγραφές της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Αυτή την υπόνοια έχει ο Γκουαρντιόλα για τη φετινή Premier League

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει περίπου 115 παραβιάσεις των κανόνων του FFP και το φθινόπωρο του 2024 αναμένεται να γίνει η δίκη, με τους «Πολίτες» να κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών μέχρι και με υποβιβασμό αν κριθούν ένοχοι.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ