Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: «Να ξέρατε πόσο πάλεψα για να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα, αλλά…»
Μπαρτσελόνα

Μέσι: «Να ξέρατε πόσο πάλεψα για να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Ο Λίο Μέσι αποκάλυψε τις... προθέσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι!

06.12.2023 | 00:24

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το μέλλον του Λίο Μέσι πέρασε από σαράντα κύματα! Η αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν μας εξέπληξε, όπως και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, με τον ίδιο να αποχωρεί από την Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια.

Τα περισσότερα ΜΜΕ ήθελαν την Μπαρτσελόνα να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του, κυρίως λόγω συναισθημάτων, ωστόσο όσο και το ήθελαν ο ίδιος και ο οργανισμός της Μπαρτσελόνα, αυτός ο “γάμος” δεν μπορούσε να γίνει.

Για αυτό τον λόγο και στο τέλος είπε το “ναι” στην Ίντερ Μαϊάμι, η οποία και ήταν η δεύτερη του επιλογή μετά τους Μπλαουγκράνα!

Με δηλώσεις του, ο Αργεντινός σούπερ σταρ τόνισε πως ήθελε σαν τρελός να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, όμως ήταν κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί, λόγω οικονομικών ζητημάτων, τονίζοντας ωστόσο πως πάλεψε όσο μπορούσε να για κάνει την μεγάλη επιστροφή!

«Η πρώτη μου επιλογή ήταν φυσικά η Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί! Προσπάθησα πολύ για να γυρίσω, αλλά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version