ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Φέργκιουσον είχε προβλέψει την ομάδα…. «φαινόμενο» της φετινής Premier League!
Η Άρσεναλ βρήκε το «κανόνι» της – Φέρνει φορ από την Bundesliga!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα δαπάνησε 700 εκατ. ευρώ και… πήρε τρεις ασήμαντους τίτλους!
«Πονοκέφαλος» για τον Αντσελότι – Η κρίσιμη απόφαση για την 11αδα του τελικού! (pic)
Ο Τσάβι μίλησε – Ζητάει πάση θυσία την παραμονή του… ηγέτη στην Μπαρτσελόνα!
Αλόνσο: «Δεν έχει τελειώσει η Bundesliga ακόμα! Σεβασμός σε όλους»
Στάριτζ σε Χάαλαντ: «Σεβασμός! Τέτοια στατιστικά μόνο… για παιδιά είναι»
Η απαίτηση του Κριστιάνο – «Φέρτε τον ηγέτη της Γιουνάιτεντ στην Αλ-Νασρ»
Μπαρτσελόνα: Έτσι απαντάει στη Ρεάλ και τον… Μπαπέ – Μεταγραφή τίτλου!
Ο Τονάλι παραδέχθηκε τον εθισμό του στον τζόγο – «Έπρεπε να μιλήσω αλλά…»
Η Τσέλσι βγάζει ακόμη εκατομμύρια από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσω Αζάρ!
GOAL: «Η Παρί ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη – διπλή – ρουκέτα του καλοκαιριού»
Ο Γκάμπρι Βέιγκα επιστρέφει στην Ευρώπη και… κουνάει σεντόνι!
Ρεάλ Μαδρίτης: «Έκαψε» χωρίς να το θέλει έναν από τους περσινούς MVP
Η Λίβερπουλ ζεσταίνει τις μηχανές για την πρώτη μεταγραφή στην μετά Κλοπ εποχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Οι «χωριάτες» του Έμερι πήραν φόρα και δεν σταματούν πουθενά! (vid)

Η Άστον Βίλα έβαλε... φωτιά στην Premier League, επικρατώντας εντός έδρας της Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Μπέιλι.

Οι «χωριάτες» του Έμερι πήραν φόρα και δεν σταματούν πουθενά! (vid)

Η Άστον Βίλα και οι φίλοι της περίμεναν δέκα χρόνια μέχρι να δουν και πάλι την ομάδα τους να νικάει τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι ήταν καλύτεροι από την αρχή ως το τέλος και έτσι επικράτησαν των πρωταθλητών Αγγλίας εντός έδρας με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League.

Ήρωας για τους «χωριάτες» ο Πάτρικ Μπέιλι. Ο ταλαντούχος εξτρέμ έκανε πάνω- κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων και ήταν αυτός -που με λίγη δόση τύχης- έδωσε την σπουδαία νίκη στην Άστον Βίλα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες έδειχναν ότι είχαν σκοπό να παίξουν ανοιχτά και επιθετικά. Τα πρώτα δέκα λεπτά ανήκαν στην Άστον Βίλα που μπήκε πιο δυνατά. Οι παίκτες του Έμερι με κύριο εκφραστή των επιθέσεών τους τον Μπέιλι όχι μόνο έφτασαν κοντά στο γκολ. Αλλά απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Έντερσον, ο οποίος είχε πολύ καλά αντανακλαστικά κρατώντας την εστία του απαραβίαστη.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Μαρτίνες να κερδίσει το χειροκρότημα της εξέδρας με τις επεμβάσεις του. Ο Αργεντινός με διαφορά μερικών δευτερολέπτων σταμάτησε δύο φορές τον Χάαλαντ. Στην αρχή σε σουτ και στη συνέχεια σε μία κεφαλιά που του έκανε ο Σκανδιναβός φορ.

Η απουσία του Ρόδρι από τις τάξεις της Σίτι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή. Τόσο ο Στόουνς, όσο και ο Λιούις δεν μπορούσαν να μοιράσουν την μπάλα έτσι και όποτε έπρεπε στους υπόλοιπους παίκτες των φιλοξενούμενων. Και πέραν τούτου οι παίκτες της Βίλα μπορούσαν να τους «τρυπήσουν» εύκολα και να δημιουργήσουν φάσεις που θα έκαναν δύσκολη τη ζωή του Έντερσον που στο πρώτο 45λεπτο είχε αρκετή δουλειά με το 0-0 να μένει ως το τέλος του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο κλειστό και δεν είχε τον τρελό ρυθμό του πρώτου. Αν και η Άστον Βίλα ήταν εκείνη που έκανε τα κλεψίματα, έβγαινε γρήγορα μπροστά και απειλούσε με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο την εστία του Έντερσον. Μάλιστα, η μεγαλύτερη στιγμή της ήρθε στο 56′ όταν ο ΜακΓκιν πέρασε τον Ντίας με ωραία προσποίηση, όμως, το πλασέ του δεν ήταν τόσο καλό για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του κίπερ της Σίτι.

Αυτή ήταν η προειδοποίηση. Μιας και λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Μπέιλι. Ο εξτρέμ των Λονδρέζων, αφού ταλαιπώρησε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων βρήκε χώρο και χρόνο για το σουτ και το έκανε με την μπάλα να τον ευνοεί και να ξεγελάσει τον Έντερσον, αφού πρώτα βρήκε στο πόδι του Ντίας. Και κάπως έτσι έγινε το 1-0. Ο Γκουαρντιόλα έκανε μερικές αλλαγές για να ανακατέψει την τράπουλα. Όμως, επί της ουσίας δεν έγινε κάτι.

Η Άστον Βίλα παραλίγο να πανηγυρίσει και δεύτερο γκολ αλλά ήταν άτυχη, αφού το σουτ του Ντούγκλας Λουίς χτύπησε στο δοκάρι του Έντερσον στο 86′. Με το 1-0 να μένει ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες της Σίτι με τον Μαρτίνες να είναι κάτι παραπάνω από ψύχραιμος όταν έπρεπε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ