Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χαμός στην Ιταλία: Η Αταλάντα… κάρφωσε δύο φορές την Μίλαν! (vids)
Μίλαν

Χαμός στην Ιταλία: Η Αταλάντα… κάρφωσε δύο φορές την Μίλαν! (vids)

Η Αταλάντα κατάφερε να πάρει δύο φορές το προβάδισμα απέναντι στη Μίλαν, με τον Ζιρού να ισοφαρίζει στην αρχή για τους φιλοξενούμενους.

09.12.2023 | 20:40

Η Αταλάντα υποδέχθηκε τη Μίλαν σε ένα ντέρμπι που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και από νωρίς έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Ντε Κέτελαρ να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μενιάν μέσα από τη μικρή περιοχή.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Αταλάντα συνέχισε να πιέζει και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38ο λεπτό. Ο Λούκαμν πήρε την μπάλα από τον Κουπμάινερς και είδε το σουτ του να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Λίγο αργότερα, στο 45+3′ ο Ζιρού ισοφάρισε με το κεφάλι.

Η Αταλάντα προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Μίλαν

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αταλάντα μπήκε ξανά πιο δυνατά και πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Λούκμαν έδωσε στον Ντε Κέτελαρ, ο Βέλγος του γύρισε την μπάλα στην περιοχή, και ο πρώτος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του για το 2-1.

Διαβάστε επίσης: Αταλάντα – Μίλαν: Αδιανόητη χαμένη ευκαιρία του Ντε Κέτελαρ! (vid)

Δείτε τα γκολ:










Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version