Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο, μην τους γλεντάς έτσι – Οι οπαδοί φώναζαν… Μέσι και επική αντίδραση (vid)
Αλ Νασρ

Κριστιάνο, μην τους γλεντάς έτσι – Οι οπαδοί φώναζαν… Μέσι και επική αντίδραση (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντέδρασε γεμάτος... χιούμορ στις προκλήσεις των αντίπαλων οπαδών!

11.12.2023 | 21:17

Αν μη τι άλλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο “βασιλιάς” στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας και κάθε ματς της Αλ-Νασρ… είναι sold-out για χάρη του!

Αρκετοί είναι όμως αυτοί που προσπαθούν να εκνευρίσουν και να πικάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς αρκετές είναι οι φορές που αντίπαλοι οπαδοί, άρχισαν να φωνάζουν το… όνομα του Λίο Μέσι, θέλοντας έτσι να αποσπάσουν την προσοχή του Πορτογάλου σταρ.

Αυτό συνέβη και στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Αλ-Σαμπ! Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου οι φίλοι των γηπεδούχων ξεκίνησαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Λίο Μέσι και η… απάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν απλά απολαυστική.

Ο Πορτογάλος όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο τους ζητούσε να φωνάξουν ακόμα πιο δυνατά δείχνοντας να το… διασκεδάζει!

Δείτε το βίντεο:

Φυσικά και ο ίδιος το έχει συνηθίσει, ενώ… η διοίκηση της Αλ-Νασρ, είχε ζητήσει να μην ακουστεί ξανά το όνομα του Μέσι, κάτι που όμως δεν συμβαίνει, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όμως να το αντιμετωπίζει με χιούμορ και καθόλου εκνευρισμό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version