ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λέστερ και Βάρντι μαζί στην επόμενη Premier League!
H Ρόμα απειλεί να γκρεμίσει το αήττητο της Λέβερκούζεν
Ο Ρόντρι της Ρεάλ Μαδρίτης αγνοεί τη λέξη ήττα (stats)
O Λούκα Μόντρις διέλυσε ρεκόρ της Ρεάλ που κατείχε ο θρυλικός Πούσκας
Ανοίγει ο δρόμος για νέο «κανόνι» στην Άρσεναλ – Στη «μαύρη» λίστα ο επιθετικός της
Μπάγερν Μονάχου: Έκλεισε τον νέο της προπονητή πριν τη σέντρα με τη Ρεάλ
Πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι – Αρνήθηκε μυθική πρόταση ο Πολωνός
O Κέιν δηλώνει έτοιμος για νίκη της Μπάγερν μέσα στο Μπερναμπέου
Αντσελότι: «Η Μπάγερν έπαιξε το καλύτερό της, εμείς θα το κάνουμε στη Μαδρίτη»
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
H τρίχα… κάγκελο: Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο κορεό της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (11/12)

Αυτές είναι οι σημερινές σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (11/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (21:45): Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Κάλιαρι το ταξίδι της προηγούμενης εβδομάδας στη Ρώμη. Η ομάδα της Σαρδηνίας ηττήθηκε με 1-0 από ένα γκολ που δέχθηκε στο 8’, αλλά, η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή, αφού, παρά την αποβολή του Μακουμπού στο 27’, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, προκαλώντας… έμφραγμα στην αντίπαλό της. Ο Παβολέτι βρέθηκε σε θέση βολής με το κεφάλι, αλλά, ο Προβεντέλ έκανε σωτήρια επέμβαση. «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι απέναντι στη Σασουόλο. Είναι μια δύσκολη αντίπαλος, η οποία ξέρει να παίρνει βαθμούς μακριά από το γήπεδό της. Θέλουμε μερικά θετικά αποτελέσματα για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας» δήλωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Τραυματίες είναι οι Καπραντόσι (αμυντικός), Ρογκ (μέσος) και Ντι Πάρντο (δ. μπακ), ενώ ο Μακουμπού (μέσος) είναι τιμωρημένος.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (21:45): Το παιχνίδι της Σασουόλο με τη Ρόμα είναι από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις ότι η αποβολή ενός παίκτη, άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα και κατ’ επέκταση τον ρου της ιστορίας. Οι «νεροβέρντι» είχαν προηγηθεί με τον Ενρίκες στο 25’, ήταν καλύτεροι, όμως, η αποβολή του Μπολόκα στο 63’ ήταν καθοριστική. Αναγκαστικά κλείστηκαν πίσω και υπέκυψαν στην ανωτερότητα των «τζιαλορόσι», που πέτυχαν δύο γκολ (76’ και 82’) και μοιραία ήρθε η ήττα με 2-1. Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι σκοράρει με συνέπεια, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 21 γκολ μεταξύ των ομάδων από την έβδομη θέση και κάτω. Όμως, «αγκάθι» αποτελεί η άμυνα, αφού τα 26 γκολ παθητικό αποτελούν τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Πλήγμα η απουσία του αρχηγού Μπεράρντι (μεσοεπιθετικός / 7 γκολ και 3 ασίστ), που είναι τιμωρημένος, όπως και ο Μπολόκα (μέσος). Τραυματίες οι Βίτι (στόπερ), Ομπιάνγκ (μέσος) και Άλβαρεζ (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΘΕΛΤΑ (22:00): Πολύ βαριά ήττα για τη Ράγιο την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε μακριά από τα στάνταρ της και δέχτηκε τέσσερα γκολ στο «Σαν Μαμές» από την Μπιλμπάο. Σε ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με την Μπιλμπάο να παίρνει προβάδισμα στο 23'. Ένα αυτογκόλ του Εσπίνο με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έφερε το 2-0 και μετά οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους, σκόραραν άλλες δύο φορές με τους Ουίλιαμς σε τέσσερα λεπτά και έφτασαν σε θρίαμβο. Δυσκολεύτηκε πολύ στο Κύπελλο απέναντι στη Μούρθια, αλλά βρήκε γκολ στο 89' και στο 90' με Φαλκάο και Ραούλ ντε Τομάς και πήρε την πρόκριση με 2-0, αποφεύγοντας το… κάζο. Θέλει πάντως οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στη Θέλτα, προκειμένου να σταματήσει ένα σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ, Εσπίνο, που έμεινε εκτός, επιστρέφει ο στόπερ Αριντάνε.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΘΕΛΤΑ (22:00): Με δύο γκολ του Τάσου Δουβίκα, ένα στο ξεκίνημα του αγώνα και ένα με πέναλτι στο 78', η Θέλτα πέρασε από την έδρα της Σεστά Ρίβερ μεσοβδόμαδα και πήρε τη νίκη – πρόκριση με 2-1 στο Κύπελλο της Ισπανίας. Στο πρωτάθλημα έχασε μεγάλη ευκαιρία για μια νίκη στο Βίγκο, μένοντας στο 1-1 με την Κάντιθ. Σε ένα ματς που έμεινε πίσω στο σκορ στο 17', αλλά έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 33'. Ήρθε η ισοφάριση στο 57', είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, δεν βρήκε δεύτερο γκολ και έμεινε για ακόμα ένας ματς χωρίς νίκη. Το 11ο συνεχόμενο, έχει μία νίκη τον Σεπτέμβριο, είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με εννιά βαθμούς. Παραμένει εκτός ο στόπερ Αϊντού, εκτός ο επίσης κεντρικός αμυντικός Ντομίνγκεθ, αμφισβήτηση για τον Μπενίτεθ από τον κόσμο, αλλά η διοίκηση τον στηρίζει.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ