ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
La Liga

Θρίαμβος της Χιρόνα: Ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με «τεσσάρα»! (vid)

Η Χιρόνα πήρε μία ιστορική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με σκορ 4-2.

Θρίαμβος της Χιρόνα: Ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με «τεσσάρα»! (vid)

Η Χιρόνα είναι εδώ. Και σπέρνει τον πανικό. Σε όλη την Ισπανία! Το υπέροχο σύνολο του Μίτσελ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-2 της Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της La Liga! Έτσι, έπιασε κορυφή αφήνοντας πίσω για δύο βαθμούς τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μεγάλη μπάλα από τους φιλοξενούμενους που θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και περισσότερα γκολ αν ήταν πιο απλοί ή πιο τυχεροί στην τελική τους απόφαση. Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις για να φέρει το ματς στα ίσα και να κάνει το 3-3.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά φαινόταν ότι τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Χιρόνα είχαν σκοπό να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Αμφότερες ήθελαν να δημιουργήσουν και όχι να καταστρέψουν. Κάτι που πάντα είναι πιο δύσκολο. Η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω όμως εκείνοι που ευνοήθηκαν από τις αλλαγές ήταν οι φιλοξενούμενοι. Οι παίκτες του Μίτσελ χτύπησαν από τα πλάγια και χάρη στην μπαλιά του Κόουτο, στον Τσινγκάνκοφ εκείνος βρήκε με παράλληλη μπαλιά τον Ντόμπβικ και αυτός από κοντά νίκησε τον Πένια. Έτσι, στο 12′ η Χιρόνα πήρε το προβάδισμα.

Ωστόσο, γι’ ακόμη μία φορά η χαρά των φιλοξενούμενων σε αγώνα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ. Παρά μόνο επτά λεπτά. Μιας και ο Λεβαντόφσκι με ωραία κεφαλιά από κοντά, μετά από κόρνερ του Ραφίνια από τα δεξιά έφερε το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία. Αυτό το τέρμα έδωσε την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του Τσάβι να πιέσει περισσότερο και να έχει μερικές καλές στιγμές και για δεύτερο γκολ. Όμως, ο Φέλιξ έκανε λάθος επιλογή στο τέλος ή ο Γκαζανίγκα ήταν εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε.

Από το 30′ ως και το 45′ η Χιρόνα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Οι κοντινές και γρήγορες πάσες των φιλοξενούμενων έκαναν τους γηπεδούχους απλά να… χαζεύουν. Ο Μιγκέλ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Όμως, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σε καμία από αυτές. Μέχρι το 40′ όταν με ωραίο σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Πένια για δεύτερη φορά, κάνοντας το 2-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν και πάλι πολύ καλός. Η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να βρει τρόπο να απειλήσει με κάποια καθαρή ευκαιρία και να πατήσει περιοχή. Γι’ αυτό τον λόγο με τους Ντε Γιονγκ και Γκουντογκάν απείλησε με μακρινά σουτ. Αλλά χωρίς επιτυχία. Από την άλλη η κυκλοφορία της Χιρόνα όχι μόνο ήταν καλή. Αλλά για σεμινάριο. Έτσι οι παίκτες του Μίτσελ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Βαλέρι στο 80′ με τον ταλαντούχο στράικερ να κάνει το τέλειο πλασέ, λίγο αφ’ ότου είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπαρτσελόνα δεν τα παράτησε. Οι παίκτες του Τσάβι τα έπαιξαν όλα για όλα και μείωσαν με πολύ ωραίο γκολ του Γκουντογκάν στο 90′. Μάλιστα, ο Λεβαντόφσκι λίγο αργότερα θα μπορούσε να κάνει το 3-3, όμως, η κεφαλιά του -που δεν την έπιασε τόσο καλά- πέρασε για λίγο έξω. Αυτό το πλήρωσαν οι γηπεδούχοι, όπου στα χασομέρια είδαν τον Στουάνι να κάνει το 4-2 από κοντά για τη Χιρόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ